Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 26- március 4.)

A múlt hétvégi hódmezővásárhelyi választás után még nagyobb fokozatba kapcsolt a választási kampány. Márki-Zay Péter győzelme után azonnal megcsodálta Botka Lászlót. A Bádog blog arról írt, ha Brüsszel lejjebb csavarja Soros Györgyöt, mi is lejjebb csavarjuk a "sorosozást" - ezt megígérem! Bayer Zsolt arra is rámutatott, hogy direkt kihagyta a balliberális HVG egy most közölt politikus-népszerűségi felmérésből a pártok támogatottságára vonatkozó adatokat. És természetesen az Ellios-ügy is terítékre került. 

Nagy hete volt Czeglédy Csabának, mivel egy napra sikerült kijutnia a rács mögül, azonban mivel Magyarország jogállam, ezért gyorsan vissza is került oda. 

Czeglédy Csabának volt egy jó napja

Ez a tuti blogunkban arról írtunk, hogy aki nyerni akar, annak fel kell ébrednie és észre kell vennie maga körül a világot. Lehet, hogy még nem késő. Szintén a tuti blogban derült ki, hogy a szocialistáknál nem tudják, hogy április 8-án választás lesz, nem pedig zsákbamacska, mivel Bangóné egy egyenes kérdésre sem tudott válaszolni. 

Leander arról írt a héten, hogy iskolapéldáját mutatta be a demagógiából, hazugságokból és szándékos félrevezetésből font hangulatkeltő tájékoztatásnak az ATV. Szelényi Iván pedig színt vallott, hogy kire fog szavazni. A héten azt is megtudtuk, hogy százmilliókat tüntetett el a Karácsony Gergely vezette zuglói önkormányzat. 

Százmilliók tűntek el Zuglóban

Fantasztikus sikert ért el a magyar sport ezen a héten is a múlt heti téli olimpiai első aranyérem után. Márton Anita súlylökésben megszerezte hazánk első világbajnoki aranyérmét. És ha már sport: a német másodosztályban egy kapus úgy gondolta, semmi dolga nincsen a meccsen, elment inni, de pechjére az ellenfél másként gondolta. 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/49401/pics/lead_800x600.jpg
Bayer Zsolt,Belpolitika
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?