Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (március 26-április 1.)

Mivel egy hét múlva országgyűlési választásokat tartanak, ezért a mögöttünk hagyott héten gyakorlatilag minden a kampányról szólt. Így megtudhattuk, kire szavaz majd Alföldi Róbert és Schilling Árpád. A héten Náray Tamás olyan helyre küldte a kormányt és a szavazóit, mint még senki. Nagy meglepetésre leander a héten egyetértett Csintalan Sándorral, aki szerint, ha Bayer Zsolt ember, akkor ő patkány. 

Schilling Árpád is kiállt a Jobbik mellett

És ha már Bayer Zsolt. A publlicista egy bírósági ítélet kapcsán közölte, ne csodálkozzon senki, ha az emberek elkezdik saját kezükbe venni az igazságtételt. Beszámolt arról is, hogy tüntetnek a németek az erőszakos hordákat rájuk szabadító politikusok ellen, miközben a politika és a média még mindig tagadás üzemmódban van, nem mer beszélni. Egy svéd migráns pedig elismerte, hogy magasról tesz a svéd kultúrára

Márki-Zay Péter is nagyot ment a héten, mivel sikerült rehabilitálnia Horn Gyula egykori titkárságvezetőjét. Sokan teljesen megdöbbentek a hódmezővásárhelyi polgármester újabb ámokfutásán. Persze Márki-Zay a héten kormányt is alakított, amiből érdekes módon kimaradt a Gyurcsány-párt. 

Márki-Zay is nagyot ment a héten

A kampány hajrájában az MSZP által támogatot Mellár Tamás végképp kezdi elveszteni a türelmét, miután látja, hogy az LMP baranyai konkurens-jelöltje, Keresztes László Lóránt nem fog visszalépni a javára. A szocialistákról persze Puzsér Róbert is elmondta a véleményét. És ha már ellenzéki kavarás: Tibi atya is jól megmondta a magáét

A héten bejelentette visszavonulását Gyurta Dániel, olimpiai bajnok úszónk, és persze folytatódott a magyar labdarúgó válogatott teljesen céltalan játéka. A Trollfoci szeerint Leekens könnyen úgy járhat, mint Pintér Attila: még ide se ért, de már mehet is haza.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/50583/pics/lead_800x600.jpg
Bayer Zsolt,Belpolitika,Hódmezővásárhely,tibi atya
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?