Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (április 9-április 15.)

A mögöttünk hagyott hét még az április 8-i parlamenti választás jegyében telt, ami a Fidesz-KDNP kétharmados győzelmével zárult. A választási eredmény leginkább az ellenzéket és a mögöttük álló médiát sokkolta, akik rögtön alpári vidékezésbe kezdtek. A vesztes oldal pedig ahelyett, hogy inkább magába nézne, tüntikézésbe fogott és új választást szeretne. És ha már ellenzék Tibiatya azt követelte, hogy mindegyikük mondjon le. Persze minő meglepetés a nyugat-európai sajtó sem lelkendezett a magyar választási eredményektől. 

Kétharmados többséget szerzett a Fidesz-KDNP

A választási eredmények miatt páran rögtön elkezdték becsomagolni a bőröndjeiket, de az ezatuti szerint ez csak hiszti. A kisember blog a sívalkodókra reagálva azt írta, a hazám akkor is a hazám, ha nem a neki tetsző emberek irányítják. A felvételek alapján Demszky Gábornak is nehéz napja volt április 8-án. A választás két legnagyobb vesztese a Jobbik és Hadházy Ákos lett. A jobbikosok Szegeden nem bírtak magukkal, míg az LMP bukott társelnökéről ismét kiderült, hogy hazudik. És ha már Jobbik, az egyik tag már akasztana

És, hogy ne csak a választások veszteseiről beszéljünk, az is egyértelműen kiderült, hogy Lázár János nyerte a legnagyobbat. A Miniszterelnökség vezetője a Blogstarnak adott interjújában azt mondta, igenis van eredménye a közös munkának, és megéri bizalmat szavazni a Fidesznek, valamint, hogy pályafutása legnagyobb csatáját nyerte meg. 

Lázár János a választás legnagyobb nyertese

A hét másik fő eseménye volt, hogy 80 év után az egyik pillanatról a másikra Simicska bezárta a Magyar Nemzetet és megszüntette a Lánchíd Rádiót. A demagóg írása szerint Simicska g. Lajos ugyanis nagyon elszámította magát. Leander még a lap megszűnése előtt rámutatott az újság egyik utolsó aljasságára.  

A politika mellett drámai focimeccseket láthattunk a héten. A Real Madrid majdnem kiesett háromgólós előnye birtokában, míg a Barcelona nem tudta megtartani a Roma ellen szerzett háromgólós előnyét és kiesett. Mindezt Messi egyelőre nem tudta feldolgozni, és távozni szeretne

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/51262/pics/lead_800x600.jpg
FIDESZ,Hódmezővásárhely,Lázár János
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?