Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (június 4.-június 10.)

Ismét egy izgalmas héten vagyunk túl, csak úgy kapkodtuk a fejünket. Megszűnik a Heti Válasz, a szélsőjobboldali cukiság úgy tűnik a politikai történelemkönyvek margójára kerül, kétszer is pályára lépett a magyar válogatott és hatalmas vihar csapott le az országra. Ez történt!

A hét talán egyik legfontosabb híre, hogy a továbbiakban már nem jelenik meg nyomtatásban a Heti Válasz, az amerikai befektetők visszaléptek, nem sikerült finanszírozót találni, így marad az online kiadás. Az egykor szebb napokat is látott lap hattyúdala elkerülhetetlennek látszik.

Mindeközben a Jobbik rátenyerelt az önmegsemmisítő gombra és hatodik sebességbe kapcsolt a szakadéba vezető úton, Toroczkai kizárása után Dúró Dóra is kivál a pártból, akiket sokan követnek még. Ennyi volt?

Toroczkai László

Szomorú esemény a hétről, hogy az országot megtépázó hirtelen jött vihar tragikusan végződött, négy ember is életét vesztette.

Maradva még itthon: Bayer Zsolt virtuális tolla is folyamatosan dolgozott, megdöbbentő képösszeállításból számolt be arról, hogyan formálják saját képükre a migránsok Párizst, illetve a „hazai média és a hirdetések” -ről szóló állandó tévhiteket is eloszlatta. Érdemes elolvasni!

A startup világ rajóngói sem maradtak érdekességek nélkül a héten, a Neticle cég vezetője, Szekeres Péter adott zseniális interjút a StartUpLap blognak a magyar innovátorok világáról, de bemutatták az Európában egyedülálló Millenáris Startup Campus építését is.

Millenáris Startup Campus

A foci világában is rendesen zajlott az élet, orvosi vizsgálatok igazolták, hogy a Liverpool kapusa agyrázkódást szenvedett Ramos könyökösétől a BL döntőn (nyilván ez is közrejátszott a két óriási bakiban), mire a hírhedt spanyol védő elképesztő bunkósággal reagált.

Idehaza Pintér Attilának lefőtt a kávé és távozik a Puskás Akadémia éléről, de előző munkahelyén sem sokkal jobb a helyzet. Kilátástalan, elképzelés nélküli játékkal ért el ránk nézve hízelgő eredményt a nemzeti tizenegy a „félelmetes” Fehéroroszország ellen, majd Ausztrália ellen eggyel jobb játékot mutatva, de szánalmas gólokat kapva maradt alul. Nem ülnénk most Leekens mester székében, mert félő, hogy igen csak megégne az ülepünk.

A kultúrvilág blog a tíz éve elhunyt Sánta Ferencre emlékezett, míg a Lizsé blog benézett a lizsébe, és bemutatta a Városliget legszebb épületének felújítását, ami a Liget Projekt égisze alatt zajlik.

A filmvilág követői sem unatkoztak a héten, Weinstein-saga legújabb epizódjában ártatlannak vallotta magát az erőszakos producer, és szívszorító dokumentumfilmet készítettek a tragikus sorsú Robin Williamsról.

A borongós idő ellenére a jövő héten sem veszünk vissza a tempóból, maradjatok velünk.

Jó étvágyat a húsleveshez!

 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/53911/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?