Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 30. – augusztus 5.)

Eltelt újabb egy hét, és ezúttal sem maradtunk sztorik nélkül. Sikeres tüdőátültetésen esett át Niki Lauda, a Népszava igazságosnak tartja a trianoni döntést, de arról is beszámoltunk, hogy a Real Madrid legyőzte a Ronaldot még mindig nélkülöző Juventust. Lássuk, mi történt az elmúlt hét napban!

Futótűzként terjedt a hír, hogy Niki Lauda, a háromszoros F1-világbajnok tüdőátültetésen esett át egy bécsi klinikán, állapota bár súlyos volt, szombaton sikerült felébreszteni a mesterséges kómából, sőt már tudatánál is van.

A héten a kánikulát senki sem viselte könnyen, különösen az idős emberek és a kisgyerekek voltak veszélyeztetett helyzetben. Az országos tiszti főorvos is hőségriasztást adott ki, sőt a rendkívüli hőség miatt ma déltől országosan életbe léptették a vörös kódot.

A hét nagy durranása pedig az volt, hogy a Népszava igazságosnak tartja a trianoni döntést.

 

Az igazi hollywoodi receptet – kutyával és gyerekkel mindent ellehet adni- Jakab Péter a Jobbik országgyűlési képviselője sütötte el, aki még a kampányidőszakban örökbefogadott Ribizli nevű kutyáról és kisfiáról posztolt fotót a Facebookra. De a héten rá használták az „ostoba” jelzőt is. Hogy miért? ITT elolvashatja! 

A magyarok újra taroltak, Kenderesi Tamás a legjobb idővel, Milák Kristóf pedig második helyen jutott fináléba 200 méter pillangón, míg Németh Nándor 100 méter gyorson lett döntős az úszók Glasgow-ban zajló Európa-bajnokságán. Ezzel szemben a Juventusnak nem volt jó hete, a Nemzetközi Bajnokok Tornáján a Real Madrid 3-1-re győzött a Cristiano Ronaldot még mindig nélkülöző Juventus ellen Washingtonban. A nap másik mérkőzésén a Milan legyőzte a Barcelonát.  

És a végére egy jó hír, a méz népszerűsítésének köszönhetően több mint a kétszeresére nőtt a mézfogyasztás Magyarországon.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/56569/pics/lead_800x600.jpg
heti összefoglaló
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?