Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (augusztus 13-19.)

Tovább gyűrűzik a migráció problémája, szörnyű tragédia Genovában, a Jobbik egyre mélyebbre süllyed, Dömsödi Gábor hisztizik, a politikai és kulturális élet veszteségei és díjeső. Heti összefoglaló.

Ahogy Európában is egyre többen jönnek rá, hogy tarthatatlan a jelenlegi állapot, már Marokkóban is szembe szállnak az illegális bevándorlással – erről az Ez a tuti blog írt. A Bayer Zsolt blogja, a Bádog  pedig a már említett állapotokra hívta fel a figyelmet, ezúttal Görögországban alkottak megint a migránsok.

A Jobbik egyre mélyebbre süllyed, most épp Staudt Gábor nyaka körül szorul a hurok – a Leander erről be is számolt. Ahogy arról is, hogy hogyan hazudoznak össze-vissza a nyilvánosság előtt.

A héten terítékre került Heller Ágnes is, ugyanis Orbán Viktort zsarnoknak nevezte, erről pedig a Bádog és a Leander blogokon szerzőink ki is fejtették markáns véleményüket.

Az Aktuális blog megírta, hogy Dömsödi Gábor nagyot bukott a héten, Pásztón elvesztette a választást, a Leander pedig elemezte a volt pásztói polgármester arroganciáját, az Ez a tuti pedig Dömsödi önsajnáltatásáról írt. Ahogy Dömsödi bukott, úgy Lázár János pedig új megbízatást kapott, miniszterelnöki biztos lett.

A hetet sok szörnyűség is beárnyékolta, leszakadt egy viadukt Genovában, rengeteg embert maga alá temetve. A zenei szcéna és rajongók ezrei gyászolják a héten elhunyt Aretha Franklint – erről a Zene füleidnek blog számolt be -, illetve a politikai életben is gyászolnak; Kofi Annan 80 éves korában halt meg.

De jó hírekből sem volt kevés: a Kultúrvilág számolt be arról, hogy szerzőnk, Szerényi Gábor és az Arany-balladák lelkes terjesztője, Lázár Csaba is díjat kapott a héten, ahogy a Filmszakadás pedig megírta, hogy három magyar filmet is díjaztak a Szarajevói Filmfesztiválon, nem utolsó sorban pedig a Siker blog írt arról, hogy diákjaink a tudomány területén is elismerésben részesültek.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/57139/pics/lead_800x600.jpeg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?