Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (augusztus 20-26.)

Dorogi László

Újabb mozgalmas hétnek érkeztünk a végére, kezdésként megünnepeltük Magyarország születésnapját, de történt még egy s más érdekesség. Fussuk is át gyorsan!

Hétfőn ünnepelte születésnapját Magyarország, az augusztus 20-i programok pedig megmozgattak kicsit s nagyot egyaránt. Persze akadtak olyanok is, akik nem voltak éppen ünnepi hangulatban, az ellenzéki pártok konkrétan tojtak az egészre, köszönik szépen, ők nem ünnepelnek. Az ellenzék kedvenc megmondóembere, Márky-Zay Péter az államalapítás apropóján ellenzékromboló szabadcsapatok szervezésébe kezdett, vélhetően ő is rájött, hogy ellenük lehet esélye. Mondjuk, azt nem tudni mire.

Kedden visszatértünk a dolgos hétköznapok körforgásába, no, persze nem Szél Bernadett, aki lemondott az LMP éléről, ám ez azért nem rengette meg a magyar közéletet. Nem úgy a liberális média újabb vergődése ügyködése, akik most éppen a miniszterelnök lányát igyekeztek csúnyán befeketíteni és kirobbantották az évezred legnagyobb pelenka-botrányát. Mi sem maradtunk ki a jóból, a HVG hazudott a Blogstarról ezt-azt.

Mindeközben kiderült, mi okozta a közel 50 ember halálát okozó genovai hídkatasztrófát, s külföldön maradva az is kiderült, hogy Orbán Viktor remek szövetségesre talált Sebastian Kurzban, aki a magyar miniszterelnökhöz hasonlóan úgy vágná ki a migránsokat Európából, mint macskát...

A héten sajnos elveszítettünk egy kiváló színészt, Homer Simpson magyar hangja, Székhelyi József 71 éves korában hagyott itt minket. Majka a magyar zenei élet nyugodt vizébe vert óriási hullámokat, amikor szegedi koncertjén ország-világ szeme láttára és füle hallatára oszlatta fel az utóbbi évek legsikeresebb magyar popduóját Curtis drogproblémáira hivatkozva.

Örülhetnek a ferencvárosi szurkolók, a fővárosi zöld-fehér futballklub vezetői mostanra unták meg Thomas Doll szerencsétlenkedését, akinek útilaput is kötöttek a talpára, s nem járt sokkal jobban Wladár Sándor, az úszószövetség elnöke sem, akinek nem éppen nyomdafestéket tűrő, szexuális tartalmú megnyilvánulása került közszemlére. A koronát kajak-kenusaink tették fel a hétre, akik Bodonyi Dóra révén megszerezték a magyar kajak-kenu sport 200. világbajnoki aranyérmét.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/57495/pics/lead_800x600.jpg
heti összefoglaló
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?