Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (november 5–12.)

Kecskés István

Nem volt unalmas hét, köszönhetően Verhofstadtank és társainak.

A héten elkezdték kézbesíteni a nemzeti konzultációs kérdőíveket is, s ez néhány liberálisnak megfeküdte a gyomrát. Bayer Zsolt a héten Gyurcsány Ferenccel is virtuális szóváltásba keveredett, de az eredmény persze nem lehetett kérdéses.

A héten Verhofstadt képviselő is megszólalt. Teljesen felesleges volt, mert Kovács Zoltán kormányszóvivő válaszként belegyalogolt a balga belgába. Ahogy a Nega blog sem kímélte a fogtündért és a Kisemberek is unják a vicces arát. A fogas kérdésben természetesen magyar barátja is volt Verhofstadtnak: Nidermüller Péter azonnal mellé állt. Maradva az EU-nál: újabb Soros-szál derült ki, hiszen az unió egyik főbiztos a spekulánssal egyeztet migrációs kérdésekben.

Tatabányán sosem látott mértékű támogatást kapott a kórház: 16 milliárd forint jutott a fejlesztésre. A hazai űrkutatással kapcsolatban sokk cikk született a napokban, mi sem maradhattunk ki. Született egy kép a világ legsűrűbben lakott szigetéről is – nyilván az űrből. Időközben kiderült, hogy a kínai televízióban immár robotok (is) mondják a híreket.

A héten kiderítettük azt is, hogy a privatkopo.hu oldalt kiadó cég kényszertörlés alatt áll, vagyis a mások felett olykor fura módszerekkel pálcát törő lap maga is sáros. Ha már média: a csepeli önkormányzat szerint a 24.hu oldal úgy hazudik a kerülettel kapcsolatban, mint a vízfolyás, sőt még interjúalanyokat is vesztegettek meg.

Az építőipar szereplőinek fontos döntés, hogy a BKIK és az ÉVOSZ közös kezdeményezésének hála 2023-ig marad az öt százalékos áfa, azon beruházások esetében, amelyek idén november 1-ig jogerős építési engedélyt szereztek. Sok céget érintenek az új adatvédelmi szabályok, amelyekkel kapcsolatban gyakorlatban derülnek ki a turpisságok.

Erdélyben egyre kevésbé bírnak magukkal a románok… Ahogy közeledik a december 1-i nemzeti ünnepük egyre pofátlanabbak, már Nagyvárad főterével is szórakoznak.

A Trollfoci talált egy igencsak szemrevaló videót, amelyen egy hölgy fut be a futballpályára – hiányos öltözetben. Tibi atya is videóban utazott a héten, igaz sokkal komolyabb témában.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/63799/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?