Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (november 12-18.)

A Gyurcsány-párt irodái mellett Vágó István is szénné égett, miközben a komplett ellenzék nemi identitásra való tekintet nélkül hülyét csinált magából a Parlamentben. Megünnepeltük a magyar nyelvet és azt, hogy stratégiai együttműködést kötött az Orbán-kormány és a Tarlós-főváros. Pörgős hetet hagytunk magunk mögött!

Az anyanyelv a magyarság legnagyobb nemzeti kincse és legfőbb nemzetösszetartó ereje, ezért aztán a Blogstar is megünnepelte A magyar nyelv napját. Köszöntöttük sportsikereinket is. Megemlékeztünk rövid pályás gyorskorcsolyázóink történelmi tarolásáról, és bemutattuk a Guiness-rekorder magyar karatést, akinél senki nem tud a világon gyorsabb köríves rúgást végrehajtani.

De félre a szépségekkel, hiszen a bel- és a külpolitikában egyaránt puskaporos volt a mögöttünk hagyott hét. A (fel)jelentő öregecskedő zöldecske Sargentiniről olvasónk megállapította, hogy echte kommunista. Az Európai Bizottság elnökéről, Junckerről pedig kiderült, már olyan súlyos függőségi problémákkal küzd, hogy öltöztetni sem képes önmagát. A sorosista Verhofstadt és migránspárti csipetcsapata Fegyőrrel és társaival magyarországi Orbán-gyalázó turnéba kezd, lehet, még Bayer Zsolt is ellátogat egy szeánszukra. A népszerű publicista a Bádogon beazonosított egy puzsért is, aki nem más, mint a falu bolondja, és ha már a Momentum is szóba került, Tibi atya lelőtte a poént: erős a gyanúja, hogy Fekete-Győr elnök elvtárs valójában nem is létezik. Sajnos azonban nincs igaza, a snájdig ultralibsi hipereuropéer Verhofstadt-tanonc éppen a melegházasság legalizálásáért lobbizik gőzerővel.

Az ellenzék teljesen hülyét csinált magából a Parlamentben, férfi- és női vonalon egyaránt. Mind a civil törvény, mind a családokról és a gyermekvállalásról szóló nemzeti konzultáció meghaladja a szellemi szintjüket, ezért aztán lementek kutyába, pontosabban bohócba. Persze lelkük rajta. Még szerencse, hogy az ellenzék történelmi szemétdombja, az SZDSZ nem érte meg harmincadik szülinapját, mi mindenesetre gyertyát gyújtottunk neki (érte).

Nem mentünk el szó nélkül az Erdély ellopásának centenáriumára hangoló Románia „ünnepi” készülődése mellett sem, hiszen ritka gyomorforgató, ami odaát történik. Legalább ilyen hányinger, hogy a ballibsi megmondóemberek közül Bródy János Orbán-ellenes gyűlöletdallal rukkolt elő, Farkasházy Teddy pedig a Kádár-diktatúrát élteti nosztalgiázva. Ezek a baromkodások persze mind eltörpülnek ahhoz képest, hogy a Brexit megfeküdni látszik a brit kormány gyomrát, lassan megsemmisíti magát a szigetország kabinetje.

A magyar kormány és a főváros közben szerencsére tettre a dolgát. A kormány – többek között a BKIK kezdeményezésére – úgy döntött, nem emeli a csomagolóanyagok környezetvédelmi termékdíját. Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István, a harmadik ciklusára készülő főpolgármester stratégiai együttműködési megállapodást kötött, amelynek része a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának létrehozása. Nyilván nem ennek a hírnek a hallatán, de ugyanazon a napon lángra kaptak a DK irodái, melyek alapos környezetszennyezést okozva szénné is égtek, akárcsak a Gyurcsány-párti bukott kvízmester, Vágó István.

A héten számos ismert ember távozott az élők sorából. Elveszítettük Stan Lee író, szerkesztő, producer, rajzoló és grafikust, számos ikonikus képregény-karakterek megalkotóját, valamint Princz Gábort, a Postabank egykori elnök-vezérigazgatóját is. Már több mint két éve nincs köztünk Meixner Mihály, akinek hangját mindenki ismerte, leginkább a Ki nyer ma? című rádióműsorból, 90. születésnapján nem feledkeztünk meg róla sem.

1
https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/64100/pics/lead_800x600.png
Belpolitika,heti összefoglaló,külpolitika,Kultúra,sport
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-11-20 15:53:24
Azért kár, hogy erről az örökké delíriumban szenvedő Juncker nevű ökörről nem láttunk egy, a helyszínen készült fotót, amikor felemás cipőben jelent meg a társaság előtt.
Esküszöm kimásoltam volna, és az Európai Unió vezetésének még nagyobb dicsőségére kitűztem volna az unió zászlajára !!!!
Hadd lássa ország-világ, hogy milyen idióta barmok vezetik az Európai Uniót !!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?