Blogolj!

Hosszú Katinka szavaival és Tolvai Reni dühével indult az esztendő

Nem volt könnyű 2018 első néhány hete Hosszú Katinkának, aki elvált az edzőjétől, aki egyben a férje is volt. A Dal felvéltele után meg kitört a botrány.

Hosszú-levél

Az év első hetében végre megszólalt Hosszú Katinka, akinek 2017. decemberében kirobbant házassági válságával volt tele a bulvársajtó és az internet. Akkor ugyan még nem beszélt kapcsolata alakulásáról, de elmondta, hogy magához képest később kezdte a tréninget, ráadásul nem is edző-férjével, Shane Tusuppal. Segítsége, edzőpartnere, a Miamiba is vele tartó Dudás Dániel egyfajta trénerként is funkcionált mellette, akivel – mint később kiderült – szerelmi kapcsolatban is voltak. Év végére aztán ez a szerelem barátsággá szelídült. Az alkoholizmusnak hátat fordító Mc Hawer januárban arról panaszkodott, hogy pia nélkül magányosabb, mint valaha.

A mulatós celebre aztán ősszel rátalált a szerelem: harminc évvel fiatalabb lányt mondhat a kedvesének. A sztárok között megindult a bébi bumm, Nagy Adri  és Nyári Dia is bejelentette, hogy kisbabát vár. Hónap végén már két sztárbaba is megszületett: világra jött a rádiós Cooky kisfia, Kevin és Tomán Szabina kislánya, Szini Szofi.

Cicaharc

Bár cicaharccal kezdődött, de végül a szerelem és a gyermekáldás hónapja lett a február. A Dal zsűritagjának, Schell Juditnak durván nekiment Tolvai Reni. Az énekesnő annyira megsértődött azon, hogy negatív kritikával illette őt a színésznő, hogy angolul káromkodva vett elégtételt. Adásban úgy tűnt, bírja a kritikát, de a színfalak mögött elindult a dráma: kiesése után elviharzott az MTVA stúdiójából, később közösségi oldalán adott hangot dühének, és A Dal felvételéből kivágta Schell Judit köhögőrohamát, és bosszúból megosztotta azt az Instagramján. „Ha „fuck me” van akkor „fuck you back” - azaz, ha én ba***am meg, akkor te is ba** meg! - írta Reni, aki nem sokkal ezután, rejtélyes okokból, de törölte a posztját. Eközben megszületett a világhírű hegedűművész, Mága Zoltán harmadik gyereke. A feleségével 21 éve boldog házasságban élő népszerű művész csemetéje két gyermek után érkezett a családba. Olimpiai bajnok ökölvívónk, Kovács Kokó István  is háromszoros apuka lett. Zalán nevű fiának második felesége, Katalin adott életet. Kulcsár Edina is bejelentette, hogy kisbabát vár, R. Kárpáti Péter fejét pedig egy csinos üzletasszony csavarta el.

A Story-gálán kapták lencsevégre a párt, akik már titkolózni vagy elbújni sem próbáltak a fotós kamerája elől. Rippel Feri előző nap ismerte meg új barátnőjét, akit a Story-gálára magával vitt. Az első találkozás alapján Rippel annyira magabiztos volt, hogy a második randit egyenesen az év celeb bulijára szervezte.

Sir Ringo

Erősen szürreális felütéssel nyitott az első tavaszi hónap. Tévében keresett férjet Emese, a 28 éves szűz. A hölgy színésznő, énekesnő és dalszerző, és egy gigantikus férj-castingot hirdetett. Azzal haknizott, hogy nem csak érintetlen, de még nem is csókolózott soha életében. - Ebben az erkölcstelen világban, kiváltképp a művészek körében nagyon ritka ez az erény. Szeretném megmutatni, hogy így is lehet, sőt érdemes élni. Jelenleg több televíziótársasággal is tárgyalok a lehetőségekről – nyilatkozta úton-útfélen, aztán eltűnt a bulvárhírek sűrűjében. Tóth Gabit és szerelmét, a séf Krausz Gábort az Instagram buktatta le: pár perc különbséggel ugyanazt a fotót posztolták, és a szemfüles rajongók megértették az üzenetet. Kossuth-díjat kapott két fantasztikus színésznő, Esztergályos Cecília és Tordai Teri. A művészek ráadásul ebben az időszakban kaptak közös jutalomjátékot: az Új Színház Zserbótangó című előadását jövőre is érdemes lesz megnéznie annak, aki még nem látta. A díjeső nem csak nálunk hullott, kicsit megkésve ugyan, de hatalmas megtiszteltetés érte Ringo Starrt: lovaggá ütötték a Beatles egykori dobosát. A bálványozott zenészt II. Erzsébet unokája, Vilmos herceg ruházta fel a „Sir” címmel a Buckingham-palotában rendezett ceremónián. Épp ideje volt, a zenekart már 1965-ben a Brit Birodalom Rendjével (MBE) tüntették ki, ami ugyan királyi kitüntetés, de korántsem lovagi cím, amit zenésztársa, Sir Paul McCartney 1997-ben megkapott.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/66823/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?