Blogolj!

Termelték a pletykát a bulvárhősök

A celebek nem nyughattak a második negyedévben sem. Volt itt minden. De tényleg minden.

Szakítás, előállítás, májbaj

Fotó: blikk.hu

Az április bulvárfronton is szeszélyes volt 2018-ban. A jó hírek ebben a hónapban mintha szabadságra mentek volna, többnyire nehéz élethelyzetekről és halálesetekről számoltak be a lapok. Szakított Janza Kata és Pesák Ádám, a Budapesti Operettszínház két sztárja, akik a hu­szonkét év korkülönbség dacára 2016 szeptemberében álltak ki a nyilvánosság elé, hogy vállalják szerelmüket ország-világ előtt. A külön válást a színésznő jelentette be rajongóinak a Facebook oldalán, ám egy párhoz közelálló forrás információja szerint harmadik fél is közrejátszhatott. A szerelmi bánat hírét egy rövid időre elsöpörte az a szenzációs esemény, hogy a Magyarországon is telt ház előtt fellépett Metallica a budapesti show-ra egy Tankcsapda nótával is készült: A legjobb méreg című klasszikust a Metallica basszusgitárosa énekelte el, aki láthatóan nem sokat értett a szövegből, és néhol el is veszett a sorok közt, de a közönség kisegítette. Rékasi Károly Zsigmond nevű fiának nem először gyűlt meg a baja a törvénnyel. Korábban rongálásért vitték el otthonából a laptopját, egy Facebookra feltöltött videó tanúsága szerint pedig áprilisban újra előállították egy igazoltatásnál, mert a gyanú szerint kukákat gyújtogatott társaival a belvárosban. Tragikus hírt kellett feldolgoznia Molnár Ferenc Caramelnek  és feleségének is, amikor megtudták, hogy hároméves kislányukat, Szofit leukémiával diagnosztizálták. A kislány szerencsére azóta a gyógyulás útján halad, amiért szülei és orvosai is minden tőlük telhetőt megtesznek. A többszörös Grammy-díjas zenei producer és DJ, Avicii halála váratlanul ért mindenkit. Milliók imádták a karrierje csúcsán lévő, tehetséges sztárt. Ugyan nem erősítette meg a család, de valószínűleg öngyilkosságot követett el a sztár, aki eleve májbetegséggel küzdött, az orvosok szerint akár egy liter alkoholos ital elfogyasztásába is belehalhatott.

Május, Meghan, Malkovich

Az Oscar-díj-kiosztó ünnepség is csak egy falunap volt ahhoz képest, amilyen grandiózus körülmények között Harry herceg és Meghan hercegné májusban egybekelt. Az, hogy Harry hercegnek engedélyezte a királyi család egy olyan amerikai nő oltár elé vezetését, aki elvált, színésznő, feminista, három évvel idősebb Harrynél, az édesanyja pedig afroamerikai, gyakorlatilag egyenként is csodaszámba megy. No, de a világ nagyot változott az elmúlt évtizedekben, II. Erzsébet és Harry apja, Károly herceg örömmel egyezett bele az esküvőbe, az angol nép pedig kapott még egy – Diana és Katalin után – szerethető hercegnét. A Janza - Pesák szakításból is békülés lett, visszatért a babázásból a képernyőre Tatár Csilla, és Will Smith láthatósági mellényben ült az Operaház tetejére, amit Instagram oldalán ki is posztolt. A Műcsarnokba is érkezett egy világsztár: John Malkovich volt a tárlatvezető  Sandro Miller fotográfus Malkovich Malkovich Malkovich - Tisztelet a kamera mestereinek című kiállításán. Sandro Miller John Malkovich-csal együtt újrajátszotta a fotótörténet ikonikus képeit: a legendás színész a szintén chicagói Miller kamerája előtt számtalan közismert személyiség, mások mellett Mick Jagger, Che Guevara, Abraham Lincoln, Simone de Beauvoir, Albert Einstein, Salvador Dalí és John Lennon alakjába bújt bele. Malkovich elmondta: ezt a projektet nem modellkedésnek, de nem is színészetnek látta, szerinte leginkább a festészethez állt közel az aprólékos munka miatt, másrészt egyfajta megfigyelési gyakorlat volt számára.

Koholák gyógyítója

Mindent vitt júniusban Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvője. A csendes polgári szertartást szűk körben tartották, csak a tanúk és a közeli családtagok voltak jelen. A házaspár az évtized lagziját aztán komoly biztonsági intézkedések mellett tartotta meg egy vidéki kúria kertjében, amelyen ott volt a hazai celeb világ apraja-nagyja, zenészek, színészek, közszeplők. Clauék nem kértek nászajándékot. A meghívott vendégek közül sokaknak van kiskorú gyermeke, a csemeték szórakoztatásáról egy animátor gondoskodott. Az ifjú pár másnap reggel villás-pezsgős reggelivel kínálta a hajnalig mulatozó vendégeket. Weisz Fanni is bejelentette, hogy férjhez megy. Ez a hír sokkolta édesanyját, aki az az újságból tudta meg, hogy bekötik a lánya fejét. Az 1980-as évek szexikonja, az 54 éves Brigitte Nielsen négy fiúgyermek után egy kislánynak adott életet, aki a Frida nevet kapta. Az Éjjel-nappal Budapestből megismert Koholák Alexandra pedig megmutatta szerelmét, a nála 26 évvel idősebb, özvegy spirituális gyógyítót, Balázst. A nyár első hónapjában veszítettük el Paudits Bélát. A Jászai Mari-díjas színészt mentő vitte kórházba, miután otthonában agyvérzést kapott és néhány nap múlva elhunyt. A művész 68 esztendős volt.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/66843/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?