Blogolj!

Szakításokban gazdag volt az év vége

Olyan híres magyarok szakítottak az év végéhez közeledve, mint például Pintér Tibor, Bochkor Gábor, vagy éppen Rippel Ferenc.

Negyedszerre sem sikerült

Az ősz szakításokat hozott: Gregor Bernadett színésznő negyedik férje, a szintén színész Szarvas Attila a Facebookon jelentette be, hogy véget ért a házasságuk. Pintér Tenya és barátnője, Frida  a TV2 Mokka című reggeli műsorában, élő adásban úgy összeveszett, hogy a fiatal lány a beszélgetés végén felállt, és káromkodva otthagyta a párját. Nemes egyszerűséggel hülye f@sznak nevezte párját. Kiderült az is, hogy hónapok óta külön él Várkonyi Andi és Bochkor Gábor, az év végén pedig hivatalosan is bejelentették, hogy külön folytatják. A nemzetközi bulvár azért örülhetett:  a sussexi herceg és hercegné nagy örömmel jelentette be, hogy a hercegné várandós, első gyermeküket 2019 tavaszára várják. Meghan hercegné és Harry herceg babája már a mézeshetek alatt megfoganhatott. A hónapban még egy nagy szakítás történt: rendőrségi bejelentésig fajult az a belső feszültség, amelynek a tüzét a pénz táplálta Fluor Tomi és Diaz zenekarában. A fiúk nem tudták megbeszélni a vitás kérdéseket, aminek az lett a vége, hogy egy ideig senkihez nem vándorol egy forint sem a slágerek – például a Rakpart – után. Az Előadóművészi Jogvédő Iroda befagyasztotta a Wellhello bizonyos dalai után járó pénzeket.

Édeshármas

A november a trash celebek időszaka volt. Rippel Ferenc szakított kedvesével, akit az első randijukon a Story - gálára vitt. Állítása szerint nem működött a távszerelem.  Koholák Alexa, az Éjjel-Nappal Budapestben feltűnt celeb lány, miután férjhez ment a nála jóval idősebb lelki vezetőjéhez elárulta, hogy közös életüket megosztják egy csinos szőke nővel, aki szintén a férje vezetéknevét viseli. Tiszteletből. A Csak show és más semmiben a nézőtéren együtt szorított a férj, Farkas Balázs és a szőke lány Alexának.  Fény derült arra titokra is, hogy Berki Krisztián feleségül vette barátnőjét, Mazsi, aki hivatalosan is Berki Renáta.

Szerencsére november végén a trash celebeket elhomályosította egy igazi nagyágyú, Chuck Norris és felesége, Genna. Az amerikai színészlegenda a Baptista Szeretetszolgálat meghívására jött a magyar fővárosba, ahol a Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége volt.

Vajna-tévé

Decemberben a TV2 felé fordult a bulvár figyelme: a csatorna újra leigazolta Palik Lászlót, aki nyolc év után tér vissza a képernyőre egy vadonatúj sport realyti-ben, ahol sportolók csapnak össze civil kihívóikkal. Liptai Claudia nem hosszabbította  meg a szerződését a TV2-vel, új kihívásokat és megújulást keres. A Sztárban sztár utolsó adása lett az utolsó munkanapja. Várkonyi Andrea is felmondott a TV2-nél, januártól már nem tartozik a csatorna csapatába. Az év utolsó hónapjára esett egy világsztár, Kirk Douglas 102. születésnapja. A legidősebb élő hollywoodi legendát szerettei, többek között Michael Douglas és neje, Cathe­rine Zeta-Jones is felköszöntötte a jeles napom. A Spartacus sztárja korábbi súlyos agyi infarktusai ellenére is kiváló szellemi állapotban van, igaz, már csak segítséggel tud közlekedni, de így is nagyon aktív életet él, sőt a közösségi médiában is rendszeresen jelen van. A sztárvilág számos tagja is a közösségi oldalakon kívánt boldog karácsonyt és sikeres újesztendőt rajongóinak. Cseke Katinka elegáns csipkében, Pintér Tenya exe vörös bársonyban, Curtis önkritikusan, Mariah Carey rénszarvasokkal pózolva, Christina Aguilera a fenyőfa előtt szexizve, Britney Spears pedig  cukiskodva várta az ünnepeket.

1
https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/66967/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-01-01 10:10:38
Egyszerűen nem tud leszakadni a honlap ezeknek a "celeb percemberkéknek" a világáról !!!!!!
Szerintem normális (már úgy értem: nem kommunista) embert nem igazán érdekli, hogy ki, kivel, hányszor, miért, mikor, és persze mikor nem !!!!!
Ha valamikor felhagyok a blogstar.hu látogatásával, akkor az - elsősorban - ezeknek a teljesen igénytelen, semmitmondó "tudósításoknak" lesz köszönhető !!!
Kövezzenek meg érte, de én ezektől a hírektől "zsigérzsugorodást" tudok kapni !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?