Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstarton (január 7–13.)

Kecskés István

Volt itt minden! Miniszterelnöki menü, „szrtájk” videó, kokárda, nácizás, Soros – szóval izgalmasan indult 2019.

Az év első teljes hete nem volt unalmas, az elején mindjárt betekintést nyerhettünk abba, hogy a miniszterelnökségen mennyibe kerül a bableves. Ezen kiakadt a HVG, a lap puffogásán meg Tibi atya, de arról is szóesett, hogy a miniszterelnökkel az is baj, ha van rajta sapka és az is, ha nincs, persze az ellenzéknek csak a menüt vette be a gyomra.

A hetet még mindig áthatott a „sztrájk” szelleme, mert napvilágra került egy videó arról, ahogy készült a felirat. És láthattunk egy újfajta kokárdát is – szomorú… Amúgy az ellenzéknek van önjelölt vezére is, bár azt nem tudjuk, hogy milyen a helyesírása, vele más probléma akad. Ugyancsak igazán furcsa figurája a magyar közéletnek Dömsödi Gábor, aki szerint attól, hogy valaki miniszterelnök még lehet hülye, valamint a Fidesz lényegében náci.

Az idei év első kormányinfóját Orbán Viktor miniszterelnök tartotta, amely után a Demokratikusnak mondott Koalíció fel is jelentette a kormányfőt. A törpepárt képviselője Varju László is képbe került újra, amikor azt hazudta, hogy őt elverték az MTVA-ban, de kiderült, hogy ennek a fele sem igaz. A Momentum meg futósra vette a figurát, egyik vezéralakja ki is szaladt az Echo TV-ből. Ha már a láthatatlan ellenzékrő szó esett, akkor nem mehetünk el szó nélkül Puzsér Róbert kirohanása mellett. A nagyszájhős szerint Soros felvásárolta a civileket. A pénzügyi spekuláns barátjának nem rossz lenni, hiszen óriási luxusban élnek a szekértolók.

Miközben egyre több embernek van munkája az agrárkamara új vállalkozási formát, az úgynevezett csmv-t javasolja bevezetni. Remélhetőleg kevés alkalommal kell majd használni, de elkészült az az alkalmazás, amelyen keresztül be lehet jelenteni a baleseti károkat is.

A hét egyik felemelő híre volt, hogy megnézhettük az Oscar-esélyes magyar filmet, amit nem szabad kihagyni, látnia kell mindenkinek. Az elmúlt napok kétségtelenül legcukibb híre volt, hogy magyar kutyák vigyázzák az amerikai reptereket. A felügyelet arra a férfira is ráfért volna, aki megtámadott egy nőt, akiről később kiderült, hogy jártas a küzdősportban. A hazai zenei élet sem volt eseménytelen, hiszen Curtis elismerte, hogy Majkának mindenben igaza volt és bejelentette, hogy elvonókúrára vonul.

Ha már az étkezéssel kezdtük, akkor fejezzük is be az élvezetekkel, mert a nagy zabálások után szerelmeskedni is kell.

 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/67561/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?