Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (január 28. – február 3.)

Pintér M. Lajos

Nem halasztják el a Brexitet, a Fővárosi Törvényszék lepattintotta Ahmed H.-t, Gyurcsány Ferencről pedig messziről bűzlik, hogy kettős játékot folytat a rasszizmus ügyében. Végső búcsút vettünk Andy Vajnától, és megtudtuk, hogy visszakapja nevét a Magyar Nemzet.

Theresa Mayt felszólította a brit parlament, hogy nyittassa újra a Brexit-tárgyalásokat, ám a brit miniszterelnököt hamar elhajtották Brüsszelben, így lóhalálában közölte is, nincs halasztás, viszlát, Európa! Az Európai Parlamentben eközben Sargentini magyarellenes szeánsza totális érdektelenségbe fulladt, viszont Bayer Zsolt hibátlan jellemzést adott a jogi diploma nélkül jogászkodó, hisztis és felkészületlen sorosista hollandusról.

A publicista a Bádog blogon bemutatta a Koreai Népi Demokratikus Koalíciót, illetve arról is lerántotta a leplet, miért váltották el oly gyorsan XVI. Benedek pápát. Ezzel már meg is érkeztünk a muszlim népvándorláshoz, melynek egyik hírhedt arca, Ahmed H. elképesztő pimaszsággal beperelte a Miniszterelnöki Kabinetirodát, szerencsére a Fővárosi Törvényszék lepattintotta.

Szél Bertalan, pontosabban Bernadett ezen a héten is szabadon végezhette nagydolgát, vagyis nem került börtönbe, miközben kiderült: Sneider Tamás, a Jobbik elnöke talán kilóra vagy darabszámra mérné a rasszizmust és az antiszemitizmust. Hogy Gyurcsány Ferenc büdös-e, azt nem tudjuk, mindenesetre hiányoljuk a DK-vezér nyakából „Az én is cigány vagyok” táblácskát.

Megegyezéssel zárult az Audi-sztrájk, azaz a kormánybuktatás ismét elmaradt. Végső búcsút vettünk Andy Vajnától, a balliberálisok azonban a gyászból is politikai mocskolódást csináltak, Mellár Tamás például egészen elképesztő mélységekbe süllyedt.

Az is megdöbbentő, hogy szándékos gyújtogatás miatt égett ki a Károli Gáspár Református Egyetem fővárosi, a IX. kerületben található Ráday utcai kollégiuma. A románok pedig lopakodva foglalják el Székelyföldet, és ami még szomorúbb, az erdélyi magyar elit egy része csendben asszisztál ehhez.

Beszámoltunk róla: még csak tervezik a 3-as metró meghosszabbítását, de az ingatlanpiac máris kedvezően reagált: emelkedni kezdtek a káposztásmegyeri ingatlanárak, a BKIK pedig februárban először állítja ki a Kamarai Bizalom okleveleit. Februárban, mégpedig pontosan 6-án vált nevet a Magyar Idők is, ettől fogva Magyar Nemzetként működik majd a napilap.

Budapest nagykövetévé avanzsált az olimpiai bajnok úszó, Kovács Ágnes, rangos elismerést kapott Szilágyi Zsófia Egy nap című filmje és Ragályi Elemér Kossuth-díjas operatőr, elveszítettük viszont Kádár József (Joseph Kadar) festőművész, grafikus, fotóművész, múzeumalapítót.

Heti jó arcnak ezúttal az egykoron az NSZK-ba emigrált dobos, zenei producer Mándoki Lászlót választottuk, akinek a Dschingis Khan hozta meg az ismertséget, de azóta már Angela Merkel kampányához is komponált zenét.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/68439/pics/lead_800x600.jpg
Belpolitika,heti összefoglaló,külpolitika,Kultúra,sport
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?