Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (március 25–31.)

Kecskés István

Március utolsó hetében sem unatkoztunk. Volt itt minden: lövöldözés Budapesten, hablegény, de még eltörölt óraátállítás is.

Éppen egy hete verte meg a magyar labdarúgó-válogatott 2–1-re a világbajnoki ezüstérmes Horvátországot. Ez természetesen főszereplő volt a Trollfoci oldalon, ahol exkluzív videó jelent meg. Ugyanakkor vannak olyanok, akik nem tudnak örülni a csapat sikerének sem.

Ha már a bolondoknál tartunk: a héten Dopeman is jelentkezett egy egészen érdekes mondattal a hazaszeretet kapcsán, ami úgy tűnik benne csak nyomokban található. Vagy még úgy sem. Ez az érzés azokból is hiányzik, akik a Soros-hálózat tagjaként szeretnék átvenni az irányítást az ország, de legalábbis a bíróságok felett. Ez mindjárt felvet egy kérdést a bíróságok függetlenségével kapcsolatban is.

Márpedig egy hatékony testületre szükség lenne, mert itt van nálunk előzetesben az ISIS egyik vezetője, persze az ATV szerint vicces ez az egész ügy. Mondjuk az iszlamisták nem sokat humorizálnak, egyikük egyenesen azt mondta, hogy Franciaország úgy jár majd, mint hazánk annak idején Mohácsnál, márpedig az nem volt egy szláv karnevál. Márpedig a nemzetközi helyzet fokozódik: az ukrán elnökválasztási kampányban például nagy szerepet kapnak a külföldi diákok.

Nem nagyon kellenek egyik országnak sem bevándorlók, mindenkinek megvan a maga baja – Pesten is volt némi családi lövöldözés a héten. A lokális gondokra hívta fel a figyelmet Bayer Zsolt is, akinek az oldalán megjelent egy összeállítás arról, miként mészárolják északon a bálnákat. Ha már a Bádognál tartunk: nem hagyhatta szó nélkül a szerző, hogy Ujhelyi Istvánnak – a gyanú szerint – a Szeviép renoválta a házát. No, de az MSZP politikusa lubickol a saját hazája elleni harcnak, szinte olyan, mint egy hablegény.

A hét híre kétségtelenük az volt, hogy eltörlik az óraátállítást, vagyis megszűnik majd a téli és a nyári időszámítás. Hogy ez jó lesz-e nekünk, azt egyelőre nehéz megítélni, de van olyan vélemény, amely szerint, mi ebből csak rosszul jöhetünk ki. Azt se tudni, hogy a világra milyen hatással lesz, de az biztos, hogy a Greenpeace-nek lesz véleménye az ügyben, ám gyanús, hogy teljesen hiteltelen ez a szervezet. Mint az az ember, akinek Karácsony Gergely a barátja, bár annak legalább nem kell ellenség.

A tévénézőknek viszont van rosszakarója, mással nem magyarázható, hogy Gáspár Győző visszatérhet a képernyőre. Mondjuk akkora botrányt nem okoz majd, mint a német Rammstein új klipje és az is biztos, hogy nem fut be majd komoly karriert, mint Tom Cruise lánya.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/70888/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?