Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 6-12.)

Újabb mozgalmas hét áll mögöttünk: egyre jobban fokozódik az EP-választás körüli kampány, havazott az Északi-középhegységben, megszületett az új royal baby, valamint világsztárok járják Budapest utcáit.

Mint mindig, most is zajlottak az események itthon és a nagyvilágban egyaránt, bloggereinknek hála pedig nem is maradtunk le semmiről. Így Aktuális blogunk mások mellett arról is beszámolt, hogy új csúcsjelöltet keres a Fidesz az Európai Bizottság élére, hogy havazott az Északi-középhegységben, vagy éppen arról, hogy egy nyomdai alkalmazott szivárogtatta ki a történelemérettségi esszétémáit. 

Természetesen a véleményekkel sem voltunk híján: Ez a tuti blogunk írói a héten többek között olyan témákkal foglalkoztak, mint a történelemhamisító románok, a kerítésbontással kampányoló Ujhelyi, illetve, hogy Manfred Weber már csúcsjelöltnek is alkalmatlan.  

A Leander blog szerzője se fogta vissza magát, ennek köszönhetően pedig olvashattunk arról, hogy Brüsszel meg akarta buktatni az Orbán-kormányt, Újhelyi trükközéséről, továbbá arról is, hogy mi köze van egy ex-bírónak Orbán Viktorhoz.  

Bayer Zsolt pedig Bádog blogjában arról szólt pár szót, hogy Juncker lett az év európai vezetője... 

Szerencsére azért nem csak politikából áll az élet, így az élet egyé területein is rendesen zajlottak az események. Az elmúlt napokban a hazai média világában két meglepő “szakítás” is történt: az egyik Szőke Zoltán kiszállása a Barátok köztből, a másik pedig Szujó Zoltán távozása a közmédiából. 

Sport blogunkon olvashattunk Király Gábor drámai meccséről, valamint a Liverpool és a Győri Audi ETO KC fantasztikus győzelméről is. Valamint azt is megtudhattuk, hogy Nagy László befejezi kézilabda pályafutását. Emellett pedig a ritmikus gimnasztikáról is több mindent megtudhattunk.

A bulvár világ legfelkapottabb hírei pedig Sarka Kata harmadik gyermekének, valamint Meghan Markle és Harry herceg első gyermekének a megszületése körül forogtak.

Kultúrvilág blogunk mások mellett arról is beszámolt, hogy kiderült, mi okozhatta Leonardo da Vinci jobb kezének bénulását, foglalkoztunk egy kicsit a szülinapos Sir David Attenborough-val, valamint arról is írtunk, hogy felmerült a lehetősége annak, hogy a Prodigy énekese mégsem öngyilkos lett.  

Filmszakadás blogunk pedig mások mellett arról is beszámolt, hogy Danny DeVito nagy titkolózások közepette Diósjenőn forgatott. DeVito mellett egy másik nagy sztár is hazánkban tartózkodik, méghozzá az Aquaman-film sztárja, Jason Momoa, aki Instagramja alapján egyszerűen nem bír betelni Budapest szépségével. De az is kiderült, hogy megmenekülni látszik Liam Neeson karrierje, ami rasszista botránya miatt egy darabig igencsak kétséges volt.

Sajnos azonban veszteségek is történtek a héten, ugyanis 95 éves korában hétfőn elhunyt John Lukacs Széchenyi-nagydíjas magyar származású amerikai történész, író, valamint életének 68. évében elhunyt Salgó László egykori országos rendőrfőkapitány is.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/72785/pics/lead_800x600.jpg
2019,Bayer Zsolt,Belpolitika,Bulvár,heti összefoglaló,külpolitika,Kultúra,sport
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?