Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 20-26.)

Pintér M. Lajos

Európa jövőt választ, felpörögtek a bevándorláspártiak, Orbán kijelölte a kontinens új geometriáját, May megfutamodott, borultak a Botka-bástyák, előbukkant Bangóné és már megint lebuktak a hazug balliberálisok. Sűrű hét volt, sok pörgős írással kínáltuk meg olvasóinkat. Mutatjuk a legérdekesebbeket!

Az európai parlamenti választás jegyében telt a hét a Blogstaron. Az egész kontinensen felpörögtek a bevándorláspárti balliberálisok: Hollandiában a hírek szerint vezetést is szereztek, vagyis kissé arcul csapott minket a jövő történelme... Az is kiderült, a brüsszeli bürokraták úgy számolnak, akár 83 millió bevándorló is elfér Magyarországon. A magyarok azonban nem kérnek a migránsokból, amit – remélhetőleg – most vasárnap jó hangosan meg is üzennek Brüsszelnek.

Úszóklasszisunk, Gyurta Dani is üzent a választóknak, miért és hová is tegyék az ikszet. Orbán Viktor miniszterelnök mindenesetre számít a nemzetre! Leszögezte, nagy szüksége van az erős választói felhatalmazásra, mert kemény európai csaták és fontos döntések előtt állunk: meg kell védeni a kontinenst a politikai baloldal rombolásától. A kormányfő egyúttal Európa új geometriáját is kijelölte, csak úgy miheztartás végett.

Politikustársai sem tétlenkedtek. Nagyinterjúinkban Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője rámutatott, a bevándorlás kérdésében csak egyszer dönthetünk. Lázár János korábbi kancelláriaminiszter pedig levezette, hogyan fricskázhatják meg az erős nemzetállamok hívei a világkormányzásra törő liberális világmaffiát.

A Soros-hálózat hazai fióklerakatának közben megint sikerült alulmúlnia önmagát. Szekeres Imre korábbi honvédelmi miniszter alaposan lebuktatta a balliberókat, miután kikotyogta, hogy 2009-ben már tudtak küszöbön álló súlyos migrációs hullámról – és persze nem tettek semmit. A kampányhajrában tizenkilencre húztak lapot a szocik, csodafegyverként vetve be újra a patkányozó Bangónét is. Mindeközben az utolsó vörös városban is recseg-ropog a kamubirodalom, egymás után dőlnek le a Botka-bástyák. Aki mindezek ellenére a ballibernyák világban látná a szép, új jövőt, számíthat rá, hogy az arcába vágják a gender mesehősöket vagy a mindennapi tűzforró coming outokat, ahogyan Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi hobbipolgármester belengette.

Szerencsére a csendes többség pontosan látja: az orrunk előtt húzogatott mester(i)házy-gyurcsányi mézesmadzag valójában dézsából öntött hazugság. Aki mégsem ébredt volna erre rá, azt pénteken a lyoni robbantás döbbenthette rá, hogy a 24. órában van Európa, és az a bizonyos liberális világmaffia tényleg ellopja a jövőnket, ha hagyjuk.

Theresa May saját maga emésztette fel politikai jövőjét, be is jelentette lemondását a Brexitben is sikertelen brit kormányfő.

Persze nem csak politizáltunk! Elbúcsúztunk a visszavonuló kapuslegendától, Király Gábortól, és körüljártuk, ki volt az az idióta vadbarom, aki kitalálta, hogy az Európa-liga döntőjét jó lesz Azerbajdzsánban megrendezni. Heti jó arcként bemutattuk a csodaszép és tehetséges ritmikus gimnasztikázó Pigniczki Fannit, örültünk neki, hogy visszatért Budapestre Renoir remekműve, és büszkén osztottuk meg önökkel: díjat nyert Cannes-ban egy 13 éves pécsi fiú kisfilmje.

Emellett segítettünk azoknak is, akik ingatlanvásárláson törik a fejüket. Balla Ákos ingatlanszakértő elárulta, hogyan érdemes eldönteni, lakásba vagy családi házba költözzünk-e, egyúttal továbbra is nagyszabású állami bérlakásprogramot sürgetett.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/73534/pics/lead_800x600.jpg
Belpolitika,heti összefoglaló,külpolitika,Kultúra,sport
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?