Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 24-30.)

Pintér M. Lajos

Kálmán Olga elhasalt, vele együtt Gyurcsányék is padlót fogtak. Karácsony mögött felsorakoztak a tolvajok, a hazugok és az olimpiagyilkosok. Márki-Zaynak elment az esze, Cseh Katka abortuszra tarhált, még Merkel is megremegett. Forró és sűrű hetet hagytunk magunk mögött.

Fotó: Hirado.hu

Bohózatba és kardcsörtetésbe fulladt a balliberálisok budapesti előválasztása. Az össznépi marakodásban végül az alkalmatlanság világbajnoka, Karácsony Gergely maradt állva. KariGeri a tolvajok, hazugok és olimpiagyilkosok hadának élén hódítaná meg a fővárost. A roncsderbinek tehát ő az átmeneti győztese, de annál nagyobb vesztesei a Gyurcsány házaspár és kegyeltjük, Kálmán Olga! A bukott tévés a politikában is akkorát hasalt, mint az ólajtó, és rántotta is magával az őszödi elkúrót és becses nejét. Nem mellesleg úgy behisztizett a zakózáson, hogy ruháját ritkította! Tarlós Istvánnak persze helyén volt a humora, tanárian osztotta ki az egész lúzerbandát.

Az ellenzéki bénázás azonban természetesen nem merült ki az előválasztási cirkuszban. A Momentum „orvos”(?) üdvöskéje szülinapjára abortusztámogatásért esedezett, a szocik rövid úton eltakarították a mellékállásban száj- és szuperhősként tevékenykedő Szanyi kapitányt, a hétgyermekes materialista keresztény Márki-Zay Péternek meg alighanem elment az esze, hisz a gyermekverést kezdte el népszerűsíteni.

Román szomszédainkat is megviselte a hőség. Az úzvölgyi katonatemető kapcsán ismét bizonyították, méltók az utálatunkra, nem mellesleg puszta gőgből, sértettségből és dacból nemzeti ünnepnappá nyilvánítanák a trianoni békediktátum aláírásának napját. Persze mit várunk attól az országtól, ahol út helyett képesek falakat építeni, és fordítva...

Az összeurópai felfordulás és a kánikula ismét megremegtette Merkel kancellárt is. A Mutti – állítólag – jól van, mindenesetre nem árt, ha hallgat De Gaulle tábornokra, és nem erőlteti tovább Európa elszínesítését...

A falánk adóhatóság lecsapott Vajna Timi fánkozójára! Az édesszájúak ennek kevéssé örültek, annál jobb hír, hogy eközben a magyar sportolók sikert sikerre halmoztak az Európa-játékokon, ráadásul hamarosan jön az autómentes Liget is! Natasha Romanoff, azaz Scarlett Johansson viszont már meg is érkezett Budapestre, ahol javában forgatja a Fekete Özvegy-filmet.

Heti jó arcként a Salföldön élő Somogyi Győzőt köszöntöttük, aki egyszerre festőművész, huszár és környezetvédő is. Elveszítettük viszont Ungvári Tamás Széchenyi- és József Attila-díjas írót, műfordítót és irodalomtörténészt, aki 88 évesen hunyt el. Ökrös Csaba zenész pedig 59 éves korában távozott az élők sorából: a népzenészek és néptáncosok nagy családja gyászolja. Halálával egy korszak zárult le.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/75380/pics/lead_800x600.jpg
Belpolitika,heti összefoglaló,külpolitika,Kultúra,sport
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?