Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (augusztus 5–11.)

Nem volt unalmas hetünk, s ezt leginkább a kólásoknak köszönhettük. Emellett elkezdődött a Sziget, az olaszoknál felborult a koalíció, a románok meg hozták a formájukat.

ÜDÍTŐ

A héten a Coca-Cola reklámokkal volt tele a sajtó. Tibi atya olyan megvilágításba helyezte az ügyet, mint senki más. Bayer Zsolt is írt egy dalt az ügyben, valóban slágergyanúsnak tűnik. A vége persze az lett, hogy a cég plakátot cserélt, mint mondják ez előre tervezett változás volt. Ugyanakkor a Coca-Cola esete nem egyedi, hiszen a multik nagy része beszállt már a meleglobbiba. Az összeállítás csak a jéghegy csúcsa. 

ROMÁNOK

Csupa öröm a román szomszédaink élete. Most például arra emlékeztek szoborállítással, hogy száz éve Budapestet fosztották ki. Mircea Diecon is elkőlerült újra, aki arról vált híressé, hogy székelyeket szeretett volna kóstolni – sikertelenül. 

OLASZOK

Salvini nem nyugszik bele, hogy Olaszországgal szórakozzanak. A belügyminiszter megkavarta a kártyákat és könnyen lehet, hogy a végén még miniszterelnök lesz. 

Szomorú hír is érkezett Olaszországból. A héten kivégezték a Lazio vezérszurkolóját, simán lelőtték hátulról. 

ITTHON

Csütörtök óta Kővágóörs a magyar kultúra egyik fővárosa. A Kőfeszt előtt Cseh Tamásra emlékeztek a szervezők, diófát ültettek és padot állítottak a 10 éve elhunyt művész emlékére. 

Közben egy kegyetlen kutyagyilkosság borzolta az idegeket: az elkövetőt a rendőröknek kellett védeniük a bestiális tette után. 

Izgalmasan kezdődött az idei Sziget. Már az első koncerten botrány volt, úgy kellett kimenekíteni a nézők egy részét és némi pánik is kitört. Persze még mindig egyszerűbb volt nekik, mint azoknak, akikre Gyurcsányék kezdtek el vadászni: kell a vérfrissítés. Mondjuk nem csoda, mert amúgy így néznek ki. 

Budapesten meg büdös volt. Még mindig nem tudni miért, de a hét közepén irgalmatlan trágyaszag lepte el a magyar fővárost. 

GÓL

A héten ismét kiesett az Európa-ligából a Honvéd. A botrányos meccset megóvta a kispesti klub, de az UEFA nem adott helyt a beadványnak, így a Craiova ment tovább a sorozatban. 

Közben az újpesti Zsótér Donát erősítette a labdarúgókkal kapcsolatos összes előítéletet a jól sikerült nyilatkozatával. 

Eközben a Ferencváros jó eredményt ért a BL-selejtező zágrábi meccsén. Igaz a labda nem érte el a hálót, de a gólvonal felett átrepült. 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/82319/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?