Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (augusztus 12-18.)

Pintér M. Lajos

Gyurcsány a hülyeséget, Tusup a gerinctelenséget járatta csúcsra, miközben Kövér László helyre tette a magyargyűlölő szomszédainkat. Újra gyilkolt egy Facebook-élőző román sofőr, a Liverpool pedig elhódította az Európai Szuperkupát.

Bár az előző hét végén rendezték a nagy sikerű I. KŐFESZT-et, még mindig nem tudtunk elszakadni a hagyományteremtő Kővágóörsi Művészeti Napoktól. Heti jó arcunk, a káprázatos hangú Tintér Gabriella sztoriján keresztül idéztük meg a feledhetetlen napokat.

Az ünnepből a rideg valóságban rántottak bennünket a honi és a nemzetközi politikai élet aktuális történései és eszetlenségei. Gyurcsány Ferencről például kiderül, az atomhoz is hülye, ennek ellenére van képe bóvliországként alázni bennünket. Őszödi Fletó bármennyire is elkúrásairól hírhedt, fejébe vette, hogy lenyeli a hervadó szegfűs szocikat, a mesterterv megvalósításához méltó társra talált az örökifjú ex-MSZMP-s, exkülügyér Kovács Laci bácsiban. Hommonay Gergely hivatásos ellenzéki szószóló is hallatott magáról, a körmenet gyalázásával bizonyította, hogy szánalmasan gusztustalan.

A libsik folyamatosan siránkozó, hisztiző megmondóasszonya, Vásárhelyi Mária pedig továbbra sem tudja elengedni a Coca-Cola egész alakos melegplakátjait; egészségére! Persze tudjuk, újabban az összeborulás a módi, korlátok nélkül, korra, nemre, értékekre (értéktelenségekre) való tekintet nélkül, így már meg sem lepődünk rajta, hogy formálódik a full antiszemita gyökerű Jobbik és a Mazsihisz szövetsége is...

Az ellenzéki média is hozta a formáját, sivalkodásból bejelentkezett a doktori fokozatért, arról viszont rendre „elfelejt” beszámolni, ha ömlik a pénz az egészségügybe. Ahogyan a multikulti svéd és francia hétköznapok hiteles lenyomatát is hiába keressük ezekben a „függetlenobjektív” sajtótermékekben – olvassunk inkább Blogstart, azon belül is Bayer Zsolt Bádogját!

Kövér Lászlót szerencsére nem zavarják a balliberális baromkodások, újabb tűpontos diagnózissal rukkolt elő: ezúttal magyargyűlölő szomszédainkat tette helyre. A románoknak például igencsak kijárt a házelnöki pofon, hiszen hétről hétre tolják az arcunkba a gusztustalannál gusztustalanabb provokációkat: ezúttal arról kellett beszámolnunk, hogy „természetesen” nem sikerül elkészíteniük a magyar nyelvű tankönyveket az iskolakezdésre.

Előkerült Hosszú Katinka egykori férje-trénere, Shane Tusup is, aki megmutatta, hozzá képest egy meztelencsiga beton villanyoszlop. A gerinctelenség olimpiai bajnoka azzal próbál meg visszavágni az őt – jogosan és érthetően – lapátra tevő Katinkánknak, hogy legnagyobb riválisát készíti fel a tokiói olimpiára...

Ismét gyilkolt a Facebook: egy élőző román sofőr felelőtlensége követelt halálos áldozatokat. Ugyancsak szomorú hír, hogy a Fogarasi havasok egyik szakadékában holtan találták Török Zsolt aradi hegymászót, de elveszítettük a hatvanas évek Amerikájának filmcsillagát, Peter Fondát is.

Előbukkantak viszont Antoine de Saint-Exupéry eddig elfeledettnek hitt rajzai, melyeket az író A kis herceghez készített. Legalább ilyen csodálatos műalkotást varázsoltak elénk a Liverpool és a Chelsea futballistái: a BL-győztes vörösök drámai csatában hódították el az Európai Szuperkupát.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/82550/pics/lead_800x600.jpg
Belpolitika,heti összefoglaló,külpolitika,Kultúra,sport
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?