Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (szeptember 30–október 6.)

Botrány után botrány – erről szól most a kampány. Hamarosan elkövetkezik a választás és tényleg mindennek vége lesz.

Hála Istennek már csak egy hét van hátra minden idők legmocskosabb önkormányzati kampányából. Gyomorforgató az egész, Baján például simán „féregnek” tekintik a jobboldali szavazókaz, Mohácson a fideszes jelölt halála után nem lép vissza a baloldali, pedig a Jobbik, a Momentum és a DK is erre kérte. Közben felvétel került napvilágra arról, hogy mulatnak a kispesti szocialisták – kábító… Ehhez képest Karácsony Gergely hazugságai szinet szóra sem érdemesek. Botka László szegedi polgármester bizalmasát pedig azzal gyanúsítják, hogy nőket ver. 

Itt volt a héten a finn miniszterelnök és a baloldali törpepártok azonnal rohantak is hozzá panasznapot tartani, de messzire nem jutottak, mert Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szentesi felszólalásából kiderült, hogy egyre többen tisztelik hazánkat az eredményei miatt. Ennek mondjuk némileg ellentmond, hogy Trócsányi László és a román biztosjelölt nem kapott bizalmat az európai parlamentben, de tudjuk, hogy ez a baloldal álnok összefogásának eredménye. 

Mindeközben a fővárosban egyáltalán nincs főpolgármester-váltó hangulat. Ennek egyik oka az lehet, hogy a Városliget döbbenetes tempóban szépül és épül. A nyugdíjasok várhatják az év végi plusz juttatásokat, ráadásul nem is kevesen. A XVIII. kerület is szépen fejlődik Ughy Attila vezetésével és még új színdarabok is műsorra kerülnek a fővárosban. 

Persze van, akit egyáltalán nem zavar a politikai káosz. Gyurcsány Ferenc csendben várja, hogy vége legyen ennek az egésznek és előlépjen a háttérből. Okos. Eközben az index közölt egy rendesebb helyreigazítást, Czeglédy Zsolt meg bíróságra citál több újságírót is. Tibi atya pedig nem tudja elengedi Greta Thunberget, s előállt egy egészen érdekes kezdeményezéssel. 

Hogy jót is mondjunk: készül a Puskás-stadion, ami csodás lesz és Szoboszlai Dominik csapata is vitézkedik a BL-ben, ehhez kellett az edző félidei beszéde is. 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/84326/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?