678-ra nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon
Újabb hat, idős, krónikus beteg hunyt el, a halálos áldozatok száma immár 32 fő.
Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (október 7–13.)

Természetesen minden a választásrokról szólt a héten. Persze volt terrorcselekmény is, meg a magyar válogatott is focizott.

Leginkább Budapesten és Győrben zajlott az élet. Utóbbi városban összeomlott az összefogás, mert a Jobbik kiugrott. A párt Budapesten is élte világát, például összehozott egy homoerotikus parit is. Karácsony Gergelynek is elgurult a gyógyszere: trágárkodott egy jót az indexnek adott interjújában. 

A többség persze a valóban fontos dolgokkal foglalkozott, például azzal, hogy mindenki menjen el szavazni. Papp Gábor Hévíz polgármestereként is csupa fontos dologról beszélt a Blogstarnak adott interjújában. 

Közben zajlott az élet az oktatás környékén is. Budapesten Pabló és bandája köpött le és lökdösött egy tanárt. Az elkövetőket letartóztatták és ki is rúgták. 

Külföldön sem volt eseménytelen a hét. Németországban terrorcselekmény történt a bevándorlás mellékhatásaként. Manchesterben késelés miatt kellett fellépnie a hatóságoknak. Dániában egy lángoló korán borzolta az idegeket. Romániában meg nagy nehezen végül csak megbukott a kormány. 

A magyar válogatott adott három gólpasszt a horvátnak, így ki is kapott. A Trollfoci szerint ez olyan volt, mint egy Benny Hill show. Ha már vicc: amolyan nyugdíjasklubként tért vissza a Heti Hetes, amely Angyalföldi Hetes néven riogatja a polgárokat. 

Voltak igazán jó hírek is. Hat magyar város került be a legkreatívabb európai városok közé. A Liget Projekt is pörög tovább, egyre szebb a város egyik központja. 

A héten búcsúztatták Sára Sándort, a közelmúltban elhunyt korszakos filmrendezőt. Az alkotásai október végéig ingyen megnézhetőek. Szomorú hír volt a napokban, hogy meghalt Vekerdy Tamás pszichológus.  

A jövő héten új világ kezdődik, addig is mindenki menjen el szavazni!

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/84526/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?