678-ra nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon
Újabb hat, idős, krónikus beteg hunyt el, a halálos áldozatok száma immár 32 fő.
Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (december 9–15.)

A napokban még mindig téma volt a Gothár-ügy, amelynek apropóján módosult a törvény, volt tüntetés és Bayer Zsolt is véleményt formált. A Színművészeti Egyetem sem úszta meg szárazon, mert újabb kellemtlen üggyel kellett szembesülnie az intézménynek. A buliba beszállt a méltán népszerűtlen Schilling Árpád is, aki a „fideszes” művészek listázásába kezdett, emellett pedig heves nácizásba fogott a Nélküled kapcsán. Akadt az ügyben tüntetés is, amit ki is használtak az egyházak elleni protestálásra is a haladóak. Zaklatási vád a baloldalon is akadt, hiszen Gréczy Zsolttal kapcsolatban nyilatkozott durvát a Mi Hazánk Mozgalom tanácsadója. 

Közben beindult az Angyal ügyvédje, aki budapesti baloldali polgármestereket buktatna le züllött életvitelük miatt. A második kerületi Örsi Gergely sietve magára is húzta a sztorit. 

És ha már kultúra. Mága Zoltán támogatást kapott az államtól, amire élesen reagált a DK-s vezetésű Újbuda, elhúzta a zenész nótáját. Amúgy is küzdenek az új polgármesterek, aminek ékes példája Soproni Tamás, aki már a gyerekekkel sem találja meg a közös nevezőt és az oroszok után az airbnb-be mart bele. Karácsony Gergely sem tudja felvenni a ritmust, nem tud kijönni a rombolás politikájából, de lehalább a BKV-tól elvett egy csomó pénzt. Az atlétikai világbajnokságot viszont nem tudta megfúrni: 2023-ban jönnek a világ legjobb atlétái a magyar fővárosba. A Ligettel kapcsolatban sem lesz sikeres a karácsonyi kampány, a budapestiek kiállnak a beruházás mellett. Angyalföldön pedig összeugrott a tákolmány-koalíció, az egyik körzetben új válaszások lesznek. Kispesten viszont a család az első, legalábbis, ha a vezetés rokonairól van szó. A Parlamentben sem mindig a legkomolyabb dolgokról volt szó, már csak azért sem, mert van a patkóban néhány furcsa figura. Például Bősz Anett is vicces, aki most újra pártot váltott. Győrben meg éppen csak elindult a kampány, máris beleszálltak Görbicz Anitába az ellenzékiek. 

Néhány fiatallal is komoly gond van Európában. A győri késelőt elmeorvos vizsgálja, a németeknél meg egyre több azon bűncselekmények száma, amelyet bevándorláshoz köthető tinik követnek el. 

Külföldön is zajlott az élet, hiszen választottak a britek. Az eredménytől jól kiakadt Soros-fia. No, de sebaj, mert Hitler és Sztálin után Greta Thunberg lett az év embere a Time Magazinnál. 

A 444 és társai előléptek erkölcsi megmondóként, előjöttek a magánéleti kérdések boncolgatásával egy olyan nővel kapcsolatban, aki egy kicsit sem volt és lesz közszereplő. Persze az ellenzéki álhírgyárak nemcsak ebben az egy esetben lőttek túl a célon. Az index.hu a héten főszerkesztőt váltott, vagyis jöhet az új független sajtó. 

A héten volt 50 esztendős az ország sportriportere Hajdu B. István, a Trollfoci fel is köszöntötte őt. Ha már a könnyed műfajnál vagyunk: arról is szó esett a napokban, hogy már nem divat a melltartó, márpedig ennek nagyon is belátható következményei lehetnek. 

Ennél már csak az lesz izgalmasabb, ha valóban elkészül a Szomszédok folytatása. 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/87489/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?