Blogolj!

Bulvár búvár 2019 – Minden Andy Vajna halálával kezdődött

A 2019-es év sem volt éppen történésektől és szaftos pletykáktól mentes a bulvárvilágban. Bulvárbúvárunk alámerült és az első negyedévből sok érdekességet hozott fel a felszínre.

Januárban Andy Vajna halálhíre dobta a legnagyobb követ az év eleji állóvízbe. Életének 75. évében, hosszú betegség után budapesti otthonában hunyt el a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer, a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos és a sikeres üzletember.

Tulajdonképpen senki sem számított rá, így nagy kalamajkát okozott mind a film-, mind az üzleti világban. Timiről nem is beszélve. 

Temetésén Orbán Viktor is részt vett, ahogy Arnold Schwarzenegger, aki még búcsúbeszédet is mondott.

Aztán februárban megműtötték Dukai Reginát, aki őszintén vallott betegségéről. Az üzletasszonyt sokáig teljesen ellepte a munka, ugyanis énekesként, műsorvezetőként és a vállalkozásában is egyszerre akarta megállni a helyét, míg rá nem döbbent, hogy ez mennyire ártalmas a számára. Ez okozhatta, hogy most már két betegséggel is meg kell küzdenie a mindennapokban Reginának, ugyanis tavaly kiderült, hogy a szívproblémája mellett endometriózisa is van. Utóbbi pedig teljes életmódváltást követelt meg tőle. Lassítani kellett és tej-, cukor-, hús- és gluténmentesen kell étkeznie.

Márciusban Kiszel Tünde sokkolt minket márciusi naptárfotójával. Azt hiszem a kép magáért beszél.

Még alig eszmélhettünk és újra egy halálhír érkezett. Elhunyt Koós János. Aztán ahogy utánajártunk, kiderült, hogy valójában nem is akart énekes lenni.

Örökzöld slágereivel búcsúztunk tőle.

Ezek után csak reménykedni tudtunk, hogy a második negyedév kevésbé lesz szomorú.

Folyt. köv.

(Borító: borsonline.hu)

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/88073/pics/lead_800x600.jpg
2019,Bulvár,év végi összefoglaló,Kultúra
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?