678-ra nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon
Újabb hat, idős, krónikus beteg hunyt el, a halálos áldozatok száma immár 32 fő.
Blogolj!

Bulvár búvár 2019 – A világ legnagyobb természetes mellű nője és Kóbor János

A 2019-es év sem volt éppen történésektől és szaftos pletykáktól mentes a bulvárvilágban. Bulvárbúvárunk alámerült és második negyedévből is sok érdekességet hozott fel a felszínre.

Április mókásan kezdődött, mert gyütt egy gyöngy fajú láng és felgyújtotta a lengyel televíziót.

Sokszor hallani külföldiektől, hogy a magyar a világ egyik legszebb és egyben legnehezebb nyelve, s ezt az állítást eleddig igen keveseknek sikerült megcáfolnia. Most a lengyel Sztárban sztár készítői szúrtak ki szegény Antek Smykiewicz-cel azzal, hogy odaadták neki az Omega klasszikusát, a Gyöngyhajú lányt, dolgozza fel, tegye magává. Vajon Kóbor László mit szólt hozzá?

Aztán megnyugodhattunk, hogy Eminem 11 éve nem nyúlt a szerekhez amit, Twitter-oldalán meg is osztott rajongóival. Ugyanis 2007-ben majdnem belehalt egy drogtúladagolásba. Miután felelőtlensége miatt majdnem végzett magával, Eminem úgy döntött, hogy tiszta életet akar élni, és belekezdett az úgynevezett 12 lépéses programba. A képen egy olyan medál látható a tenyerében, amit azok kapnak, akik végigcsinálják a rehabilitációs programot.

Még mindig nem múlt el április, amikor Szabó Gyuri bácsi, a bükk füvesember betöltötte 91-ik életévét. Egyszerűen elképesztő még ma is az az energia, amellyel ma is dolgozik és menti meg emberek életét!

Májusban igencsak pilloghattunk, mert az biztos, hogy még nem láthattunk ekkora kebleketlegalábbis természeteset. Megismerhettük a Guiness-rekorder Annie Hawkins-Turnert, a világ legnagyobb, természetes méretű mellek tulajdonosát. A Norma Stitz művésznéven még a felnőtt filmek világába is belekóstoló asszony már harmadikban normál, felnőtt nőkre való melltartót hordott, azóta pedig kénytelen volt átszokni az egyénileg tervezett darabokra, hiszen a melléhez passzoló méret gyakorlatilag nem létezik.

Az izgalmak júliusban a tetőfokára hágtak, amikor kiderült, hogy ki Hosszú Katinka új pasija, sőt még egy videót is összevágtak róla!

Folyt. köv.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/88075/pics/lead_800x600.jpg
2019,Bulvár,év végi összefoglaló,Kultúra
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?