678-ra nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon
Újabb hat, idős, krónikus beteg hunyt el, a halálos áldozatok száma immár 32 fő.
Blogolj!

Bulvár búvár 2019 – Berki Krisztián nagy bejelentése

A 2019-es év sem volt éppen történésektől és szaftos pletykáktól mentes a bulvárvilágban. Bulvárbúvárunk alámerült és a harmadik negyedévből is sok érdekességet hozott fel a felszínre.

Júlisban eldőlt, hogy Böde Dániel távozik a Fraditól és visszamegy Paksra.
„Ha a szívemre hallgatok, maradok, ha az eszemre, akkor elmegyek.” – nyilatkozta a a nemcsak a fradisok körében kedvel, nagydarab focista. Böde elég érdekes egyéniség, itt olvashatsz róla bővebben:

Böde Dániel - Akit egyszerűen nem lehet nem szeretni

Múlt héten érkezett és nagy port kavart a hír, Böde Dániel távozik a Fraditól. Én nem vagyok kifejezetten egy nagy focirajongó, de Böde Dani neve még nekem is mond valamit, sőt családom nőtagjainak is. Nem csoda, hiszen a Paksra visszaigazoló focista egy igazi jelenség.

De hagyjuk most a sportot, mert még ebben a hónapban lencsevégre kapták a 102 éves Kirk Duglast és a 100 éves feleségét, Anne Douglast. Nem semmi! A sztárpárt idős koruk miatt egyre kevesebbet látni fényképeken, de most egy róluk szóló eseményen végre lencsevégre kapták őket. Ám nem hagyhatták ki a tiszteletükre rendezett felolvasóestet Hollywoodban, amit Kirk&Anne: Szerelmes levelek, nevetések és egy egész élet Hollywodban címmel rendeztek. A rendezvényen egyébként Hugh Jackman olvasott fel részleteket a szerelmes leveleikből, amikből még memoár is készült.

Augusztusban viszont fény derült arra, hogy Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea nem hajlandó hozzámenni egy csóróhoz sem. Úgy látszik, nála első a szerelem…

Szeptember 2-án elindult az iskola. Még ugyanezen a napon Berki Főpolgármester-jelölt Krisztián nagy bejelentést tett: ciprusi apartmanokba szeretne befektetni, mindösszesen 51 ingatlanban érdekelt. A mediterrán szigetre érve nem sokat dőzsölt, rögtön felkereste az ingatlanirodát, hogy elkezdhessék lebonyolítani az üzletet. Még jó, hogy párja, Mazsi tudott fordítani neki!

Folyt köv.

(Borító: Isza Ferenc)

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/88158/pics/lead_800x600.jpg
2019,Bulvár,év végi összefoglaló
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?