Blogolj!

Bulvár búvár 2019 – Ejnye-bejnye András herceg és By the Way Alex

A 2019-es év sem volt éppen történésektől és szaftos pletykáktól mentes a bulvárvilágban. Bulvárbúvárunk alámerült és az utolsó negyedévből is sok érdekességet hozott fel a felszínre.

Minden bizonnyal nem csak utolsó negyedév, hanem az év botránya a brit uralkodó fiának a pedofíliával való meggyanúsítása. Azzal vádolják ugyanis András herceget, hogy fiatalkorú lánnyal volt szexuális kapcsolata.

Mint kiderült, András herceg üzleti és baráti kapcsolatot ápolt azzal a Jeffrey Epsteinnel, aki fiatalkorú lányokkal folytatott szexuális viszonyt. Börtönbe is került, de az egyre elhatalmasodó botrányt nem bírta, végül augusztusban végzett magával a rácsok mögött.

András neve úgy bukkant fel az ügyben, hogy négy évvel ezelőtt Epstein ellen szexuális üzelmeinek egyik volt áldozata polgári peres keresetet nyújtott be egy floridai bíróságon. A feljelentő, a jelenleg 35 éves Virginia Roberts-Giuffre szerint Epstein New Yorkban, Londonban és az Amerikai Virgin-szigeteken 2001-ben és 2002-ben több alkalommal is szexuális kapcsolatra kényszerítette őt András herceggel. 

Anrdás herceg persze mindent tagad, de ez csak olaj volt a tűzre.

Szerencsére az olyan kedves és felemelő hírek sem maradtak el, minthogy decemberben Tóth Gabinak megszületett első gyermeke, Hannarózai Mária. Sőt, a kisbabát meg is mutatta nekünk.

X-faktor nélkül sem teljes az év vége. Idén Ruszó Tibi nyert, a legkisebb fiú a meséből, aki eljön és győz - mondta róla ByeAlex. 

Ruszó Tibi tényleg hihetetlen utat járt be. A 16 éves felvidéki fiú mérhetetlen szegénységből érkezett. Volt, amikor ennivaló is alig került az. A műsor válogatójával már korábban is megpróbálkozott, de édesapja váratlanul rosszul lett, így vissza kellett fordulniuk. Ő azonban nem adta fel, újra eljött, és ezúttal meg sem állt a csúcsig.

By the way: ByeAlex. Kanyarodjunk csak egy picit vissza! Miután befejeződött a válogatók sora az X-Faktorban készült ByAlexről és három mentoráltjáról egy közös kép. Az ominózus kép miatt kapott rendesen, tűrt egy darabig, de aztán kikelt magából és szó szerint jól elküldte a picsába a kritikusait.

Bulvárhírekkel gazdagon teli boldog új esztendőt kívánunk!

(Borító: facebook.com)

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/88159/pics/lead_800x600.jpg
2019,Bulvár,év végi összefoglaló
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?