Blogolj!
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 17-23.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 17-23.)

2020.02.23. | Zita

Hadházy hisztivonata, Gyurcsány csapatának terebélyesedése, ellenzéki tévképzetek, Székelyföld megmentése és hazai sikerek heti összefoglalónkban.

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 10-16.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 10-16.)

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 3-9.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 3-9.)

Tovább

Kubatov Gábor: A Fideszben vannak olyanok, akik szerint furakodással lehet elérni valamit

Kubatov Gábor, a Fidesz frissen megválasztott alelnöke tisztában van vele, hogy politikai pályafutása csúcsára ért. Szerinte Angela Merkel rossz úton jár, a Liget-projekt világszínvonalú, Budapest a rendszerváltás óta soha nem látott mértékben fejlődött, a tanárok pedig inkább köszönettel tartoznak a kormányzatnak, míg egyesek közülük hangosan akarnak zavart kelteni... A migráns-ügy kapcsán beszél a „feketeöves csávókról” és Európa sötét jövőképéről. Háromrészes interjúnkban igyekeztünk megrajzolni az idén ötven éves politikus pályáját és arcát.

EZ TÖRTÉNT A HÉTEN ÉS ERRŐL ÍRTAK A BLOGSTARON (2016. JANUÁR 11.- JANUÁR 17.)

2016.01.17.
A héten is sok jeles eseménnyel lettünk gazdagabbak. Mindjárt arra ébredtünk hétfőn, hogy Nemes Jeles András filmje a Saul fia Golden Globe díjat kapott, majd csütörtökön megkapta azt, amire 27 éve nem volt példa, az Oscar-díjra való felterjesztést. Filmszakadas blogunk teljes Oscar-áttekintést adott a jelölésekről képes-videós bejegyzésében.
Címkék: 2016, Belpolitika, Bulvár

Bedöntheti az iszlám terrorizmus a világ turizmusát?

2016.01.14.
Ma reggel is terrorra ébredtünk: kézigránátos merényletek, tűzharc, halottak Indonézia fővárosában. Két napja Törökországban csaptak le. Tavaly Párizsban, Észak-Afrikában, az Egyesült Államokban... Képesek lesznek az iszlám terroristák bedönteni a világ turizmusát? A Blogstar elemzése.

Tibi Atya az év embere a blogstar.hu-n

Lelkesen szavaztak olvasóink az elmúlt hetekben arról, hogy ki volt az év embere a blogstar.hu-n 2015-ben. A szavazást a mai nap folyamán lezártuk, s néhány dolog biztosan kiderült. Olvasóinknak helyén van a humora, emellett egyáltalán nem tartották rossz ötletnek a kerítést és messzemenőkig támogatják a miniszterelnököt.

Isztambulra ismét lecsapott a terror

2016.01.12.
10 halálos áldozata és 15 sebesültje van Isztambul kedvelt turistanegyedében, a Kék Mecsettől nem messze, egy szír elkövető által végrehajtott merényletnek. A híradások német és egy perui áldozatról szólnak. Az isztambuli magyar főkonzulátus száma: 0090-533-375-8715.

Meghalt a kaméleon, aki mindenkire hatással volt

2016.01.11.
Meghalt David Bowie, a rock and roll univerzum egyik legfontosabb, legnagyobb hatással bíró előadója. Másfél éve küzdött a rákkal, 69 évesen családja körében hunyt el. Bowie művészete olyan zenekarokat inspirált mint a Stones, a Queen, a Guns and Roses, a U2, a sor végtelen….

Nincs lengyel eljárás: Navracsics cáfolja az Index hazugságait

2016.01.11.
Szó sincs Lengyelországgal szembeni EU-s eljárásról – cáfolta a Mandinernek Navracsics Tibor magyar uniós biztos. Az Index a FAZ-ra hivatkozva azt röffentette szét a médiában, hogy Navracsics szembemegy Orbánnal és támogatja az eljárást a lengyelek ellen. Most kiderült, csak a szokásos Index-hazugságról van szó.

Külföldieket vertek Kölnben: ez a gyenge állam eredménye

2016.01.11.
Külföldieket, pakisztáni és szíriai állampolgárokat támadtak és vertek meg Kölnben. Ez van, ha egy állam nem védi meg a polgárait, az emberek akár önbíráskodás árán is elégtételt vesznek.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. január 4.- január 10.)

Ezrek tüntetnek Kölnben, már Merkel is szigorítana

2016.01.09.
"Tiszteljetek minket. Nem vagyunk vadállatok, még akkor sem, ha meztelenek vagyunk." Ez olvasható azon a transzparensen, amelyet egy meztelen nő tart Kölnben, a ma délután kezdődött menekültellenes tüntetésen. Angela Merkel ma bejelentette, hogy a szilveszteri történtek után szigorítana a menekültpolitikán.

Ezeket a cikkeket olvastad már?