Blogolj!
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 17-23.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 17-23.)

2020.02.23. | Zita

Hadházy hisztivonata, Gyurcsány csapatának terebélyesedése, ellenzéki tévképzetek, Székelyföld megmentése és hazai sikerek heti összefoglalónkban.

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 10-16.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 10-16.)

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 3-9.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 3-9.)

Tovább

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (augusztus 19-25.)

Pintér M. Lajos
2019.08.25.
Angela Merkel padlóra küldte a honi balliberális ellenzéket, Conte miniszterelnök lemondásával csúcsra járt az olasz kormányválság, Márki-Zay Péter pedig – Bangónéval szoros versenyt vívva – bebizonyította, ő a legaljasabb politikus Magyarországon.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (augusztus 12-18.)

Pintér M. Lajos
2019.08.18.
Gyurcsány a hülyeséget, Tusup a gerinctelenséget járatta csúcsra, miközben Kövér László helyre tette a magyargyűlölő szomszédainkat. Újra gyilkolt egy Facebook-élőző román sofőr, a Liverpool pedig elhódította az Európai Szuperkupát.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (augusztus 5–11.)

2019.08.11.
Nem volt unalmas hetünk, s ezt leginkább a kólásoknak köszönhettük. Emellett elkezdődött a Sziget, az olaszoknál felborult a koalíció, a románok meg hozták a formájukat.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 29-augusztus 4.)

Dorogi László
2019.08.04.
A nyár utolsó hónapjába fordultunk és ezúttal sem maradtunk meghökkentő, érdekes, vagy éppen különös események nélkül. Lássuk mi történt ezen a héten!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 22-28.)

Ragnar Volarus
2019.07.28.
E heti kulcsszavaink: hőség, Nándorfehérvár, felvételi ponthatárok, önkormányzati választások, Tusványos. E heti hőseink pedig Hosszú Katinka, Milák Kristóf és Kapás Boglárka.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 15-21.)

Dorogi László
2019.07.21.
Hazát árultak, marhaságokat beszéltek, rendőri vizsgálat alá kerültek - ezt sikerült összehozniuk az ellenzéki politikusoknak a mögöttünk hagyott héten. Közben végre egy gondolkodó vezetőt kapott az Európai Bizottság, de történt még egy s más érdekesség a nagyvilágban. Lássuk!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 8-14.)

Pintér M. Lajos
2019.07.14.
Gyurcsány tornacipővel égette magát szénné, Kunhalmit újfent térdre kényszerítette a magyar nyelv, Vadai pedig vélhetően megbolondult. Merkel remegése mellett a Pride utóélete vitte a prímet a héten, de már az első Kőfesztre is hangoltunk!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 1-7.)

2019.07.07.
Újabb mozgalmas hetet tudhatunk magunk mögött: zajlottak az események az EU-csúcson, kiderült, hogy kik lesznek az ellenzék jelöltjei Budapesten az önkormányzati választáson, és még egy nyílt levelet is olvashattuk Lázár Jánostól. Emellett pedig, - ahogy azt megszokhattuk - a sport és a kultúra világában is zajlottak az események.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 24-30.)

Pintér M. Lajos
2019.06.30.
Kálmán Olga elhasalt, vele együtt Gyurcsányék is padlót fogtak. Karácsony mögött felsorakoztak a tolvajok, a hazugok és az olimpiagyilkosok. Márki-Zaynak elment az esze, Cseh Katka abortuszra tarhált, még Merkel is megremegett. Forró és sűrű hetet hagytunk magunk mögött.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 17-23.)

2019.06.23.
Díjeső és sportsikerek, gyász a kulturális világban, Facebook tiltási hullám, Platini újra megúszta, Weber viszont bukni készül. Heti összefoglaló.

Ezeket a cikkeket olvastad már?