Blogolj!
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (március 5-11.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (március 5-11.)

2018.03.11. | Tóth Marcell

A kormány újabb, sokakat pozitívan érintő intézkedéseket hozott, miközben az ellenzék több szereplője a fejét vakarhatja saját bajai miatt. Hiába ért véget Hódmezővásárhelyen a választás, Márki-Zay Péter a városházán, Lázár …

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 26- március 4.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 26- március 4.)

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 19-25.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 19-25.)

Tovább

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (október 9 – október 15)

2017.10.15.
Ez a hét sem nevezhető feszültségektől mentesnek. A hazai és nemzetközi politikai színtéren is dúltak az indulatok. A migránskérdés nyugaton egyre változóban van, a hazai fociszurkolók kiakadtak és sajnos számos veszteség is érte a magyar kulturális életet. Heti összefoglaló.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (október 2 - október 8.)

2017.10.08.
A héten igazán nem mindennapi események történtek, kezdve Botka lemondásával, amit egy szörnyű tragédia követett, de azt is megtudhattuk, hogy milyen terveket szövöget a Jobbik. Emellett persze azért a jóból is kijutott, így kulturálódhattunk és hasznos tanácsokat is kaphattunk.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (szeptember 25.-október 1.)

Ragnar Volarus
2017.10.01.
Volt ezen a héten minden, mi szem-szájnak ingere. Az ukrán elnök aláírt, a baloldal bénázik, Oroszország betiltaná a Facebookot, és elhunyt a Playboy alapítója, Hugh Hefner.

EZ TÖRTÉNT A HÉTEN, ERRŐL ÍRTAK A BLOGSTARON (SZEPTEMBER 18 - SZEPTEMBER 24.)

2017.09.24.
Elindult az őszi parlamenti kurzus, ahol mindjárt forrtak az indulatok, a Soros-tervről pedig egyre több részlet kerül napvilágra. Demcsák Zsuzsa bedobta a törülközőt, a blogstar szerzői pedig rangos kitüntetésekben részesültek. Ez történt a héten.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (szeptember 11- szeptember 17)

2017.09.17.
Ez a hét sem telt el indulatok nélkül. A migránskérdés még mindig napirenden van, de mindenki különböző válaszokat ad rá, míg a támadások és a bevándorlók száma csak egyre nő.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (augusztus 28 - szeptember 3.)

2017.09.03.
Ez a hét sem múlt el izgalmak nélkül: ismét rasszizmustól volt hangos a világsajtó, előrelépés történt Paks II. kapcsán, és még itt volt nekünk Bokros Lajos gyors bukása is. A kultúra világában pedig sajnos több veszteség is történt, de kicsit azért örülhettünk is.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (augusztus 21 - augusztus 27.)

2017.08.27.
Sajnos a múlt heti sokkoló események erre a hétre is rányomták bélyegüket, így nem meglepő, hogy ezt a hetet is a migránskérdés, a támadások és a terrorizmus árnyékolták be.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (augusztus 14 – augusztus 20)

2017.08.20.
A hét drámai történései ismét a terrorcselekményekhez, emberek értelmetlen halálához vezettek.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (augusztus 7 – augusztus 13)

2017.08.13.
Észak-Korea fenyegető kardcsörtetése jegyében telt a hét, az amerikai Guam szigeti támaszpont ellen azonban várhatóan valóságos rakétacsapás nem lesz, írta az Aktuális blogunk.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 31-augusztus 6)

A hét közéleti eseményei közül az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága összehívása körüli történetek borzolták leginkább a kedélyeket, amivel az ellenzék el akarta rontani azt a örömteli közhangulatot, amelyet a vizes világbajnokság átütő sikere okozott az országban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?