Blogolj!
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 11 - június 17.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 11 - június 17.)

2018.06.17. | Blogstar

Ez a hét sem múlt el izgalmak nélkül: Olaszország (végre) bekeményített a migrációval szemben, kiderült, hogy Szél Bernadett nem indul az MSZP elnöki posztjáért és még a 2018-as foci vb is kezdetét vette. …

Tovább
Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (június 4.-június 10.)

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (június 4.-június 10.)

Tovább
Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (május 28–június 3.)

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (május 28–június 3.)

Tovább

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 31-augusztus 6)

A hét közéleti eseményei közül az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága összehívása körüli történetek borzolták leginkább a kedélyeket, amivel az ellenzék el akarta rontani azt a örömteli közhangulatot, amelyet a vizes világbajnokság átütő sikere okozott az országban.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 17–július 23.)

2017.07.23.
A sport és a politika került fókuszba ezen a héten. Érthető, hiszen elkezdődött a magyarországi vizes világbajnokság és most rendezték a tusványosi találkozót is, amelyen Orbán Viktor mondott egy iránymutató beszédet.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 10. - július 16.)

2017.07.16.
Micsoda hét áll mögöttünk! Nem volt időnk unatkozni. Izrael magyarországi nagykövete miatt magyarázkodott, Seuso kincsek, egyre feszültebb nyugati országok és vizes vb e heti visszatekintőnkben.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 3 - július 9.)

2017.07.09.
A héten is zajlottak az események a nagyvilágban, Junker kiakadt, Hamburg lángokban állt, itthon pedig a Pride-on rázták magukat a büszkélkedők. Hál'istennek a kultúra és a humor világa is pezsgett a héten.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 26-július 2)

Az Európai Unióból fontos hírek érkeztek a héten. Az EU-csúcson a kontinens migránsok elleni védelme tekintetében végre egyetértésről lehetett beszámolni. Elbúcsúztatta a világ Helmuth Kohl kancellárt, Magyarország és Orbán Viktor barátját. Szintén nemzetközi vonatkozású hír, hogy New York-i rabbik áltak ki Orbán Viktor mellett.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 19-25)

2017.06.25.
Bár az iskolában beköszöntött a vakáció, nincs nyári szünet sem itthon, sem a nagyvilágban. Migránsügyek itt és ott. És sajnos az iskiderült, hogy nem csak merényettel tudnak gyilkolni a beözönlők. A Jobbik hétről hétre alúlmúlja magát, akárcsak az MSZP.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 12–18.)

2017.06.18.
Az év 24. hete sem telt eseménytelenül. Legyen szó politikáról, gazdaságról, kultúráról vagy akár sportról. Volt miről beszélni.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 5-11.)

2017.06.11.
Erős volt a hét tragédiákban és elmebetegekben. Hogy kinek a halála jelentett tragikus, pótolhatatlan veszteséget az egész magyar nemzet számára, azt inkább itt nem írjuk le egy bekezdésben az elmebeteg verseny heti nagyágyúival, rolex Botkával, cukifiú Vonával, nácivadász Hont Andrással és a „kurvázó” Szanyi kapitánnyal.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 29. – június 4.)

Full Moon
2017.06.04.
Eseménydús, de sajnos szomorúan végződő hét áll mögöttünk. Elkezdődőtt az összmagyarság egyik legszívmelengetőbb találkozója, a Csiksomlyói búcsú, gazdára talált a Bajnokok ligájának serlege, de a tegnap éjszakai merényletek Londonban ismételten beárnyékoltak mindent.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 22–28.)

2017.05.28.
Nehéz hét volt, a manchesteri terrorcselekménnyel, Roger Moore és Nicky Hayden halálával. Ezekről is, de sok minden másról is születtek érdekes írások, a ma két éves Blogstaron.

Ezeket a cikkeket olvastad már?