Blogolj!
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 17-23.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 17-23.)

2020.02.23. | Zita

Hadházy hisztivonata, Gyurcsány csapatának terebélyesedése, ellenzéki tévképzetek, Székelyföld megmentése és hazai sikerek heti összefoglalónkban.

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 10-16.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 10-16.)

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 3-9.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 3-9.)

Tovább

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (április 1-7.)

2019.04.07.
Április elsejével, azaz bolondok napjával indítottuk a hetet, ami belföldön és külföldön is hatott egyaránt. Itthon többek között az ellenzék, külföldön pedig a Brexit-kabaré volt a téma a napokban, de kirobbant a himnusz-botrány és Bayer Zsoltot sem kímélték. Heti összefoglaló.

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (március 25–31.)

Kecskés István
2019.03.31.
Március utolsó hetében sem unatkoztunk. Volt itt minden: lövöldözés Budapesten, hablegény, de még eltörölt óraátállítás is.

Hétfőn lesz egy kis szünet

2019.03.31.
Tervezett karbantartást végzünk hétfőn a Blogstaron, így oldalaink délelőtt 11-től egy órán át nem lesznek elérhetőek.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (március 18-24.)

Pintér M. Lajos
2019.03.24.
Orbán Viktor megtáncoltatta az Európai Néppártot, majd helyretette a nyugat-európai balliberális soft power-t. Hollandiában gyilkolt az iszlám terrorizmus, közben a kalifátust kivégezték, és tovább maszatoltak a Brexit körül. Nemzeti tizenegyünk pedig focileckét kapott a Felvidéken.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (március 11-17.)

2019.03.17.
Weber látogatása, a baloldal Orbánfóbiája, kegyetlen terrortámadás Új-Zélandon, a Forma 1 dübörgése, a Brexit huzavonája, nemzeti ünnep és állami elismerések átadása. Sűrű volt ez a hét is.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (március 4-10.)

2019.03.10.
A politikai színtér nem maradt történések nélkül: az ellenzék még mindig magát járatja le, Orbán Viktor pedig Weberrel harcol. A kulturális életet több veszteség is érte a napokban, de szerencsére voltak hazai sikerek is. Heti összefoglaló.

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (február 25–március 3.)

Kecskés István
2019.03.03.
Oscar-díj átadással kezdődött a hét, ami aztán idióta magyar művészekkel, Soros balhékkal, furcsa nyugati eseményekkel és vállalhatatlan tévéműsorokkal folytatódott.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 18-24.)

Pintér M. Lajos
2019.02.24.
Az ellenzék hatalmas öngólokkal indította az Országgyűlés tavaszi ülésszakát, a szocialista hölgykoszorú helyesírási hibáival ellopta a show-t, de a balliberális főpolgármester-jelölt is újrakezdhetné az általánost. A románok közben a magyarellenesség mellett a hülyeséget is kimaxolták.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 11-17.)

2019.02.17.
Orbán Viktor évértékelőjétől volt hangos a belpolitikai színtér, amit az ellenzék sem hagyott szó nélkül. Külföldön Merkel egyre jobban csúszik lefelé, míg Salvini erősödik, Timmermans Magyarországra érkezett, a hazai sport- és kulturális életben sikerek, míg a közelgő Oscar-gála körül balhék vannak. Heti összefoglaló.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 4-10.)

2019.02.10.
A baloldal röhejes ámokfutása, a foci gyásza, a Liget (sz)épülése, olasz-francia ellentét és újabb hollywoodi balhé. Mozgalmas hét volt ez is.

Ezeket a cikkeket olvastad már?