Blogolj!
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 25-31.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 25-31.)

2020.05.31. | Ragnar Volarus

Lecsengő járvány, eltűnő Jobbik, tüntetés a Deák téren, rendhagyó búcsú Csíksomlyón, forrongó Amerika és Blogstar születésnap is volt a héten.

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 18-24.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 18-24.)

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 11-17.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 11-17.)

Tovább

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 15-21.)

Dorogi László
2019.07.21.
Hazát árultak, marhaságokat beszéltek, rendőri vizsgálat alá kerültek - ezt sikerült összehozniuk az ellenzéki politikusoknak a mögöttünk hagyott héten. Közben végre egy gondolkodó vezetőt kapott az Európai Bizottság, de történt még egy s más érdekesség a nagyvilágban. Lássuk!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 8-14.)

Pintér M. Lajos
2019.07.14.
Gyurcsány tornacipővel égette magát szénné, Kunhalmit újfent térdre kényszerítette a magyar nyelv, Vadai pedig vélhetően megbolondult. Merkel remegése mellett a Pride utóélete vitte a prímet a héten, de már az első Kőfesztre is hangoltunk!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 1-7.)

2019.07.07.
Újabb mozgalmas hetet tudhatunk magunk mögött: zajlottak az események az EU-csúcson, kiderült, hogy kik lesznek az ellenzék jelöltjei Budapesten az önkormányzati választáson, és még egy nyílt levelet is olvashattuk Lázár Jánostól. Emellett pedig, - ahogy azt megszokhattuk - a sport és a kultúra világában is zajlottak az események.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 24-30.)

Pintér M. Lajos
2019.06.30.
Kálmán Olga elhasalt, vele együtt Gyurcsányék is padlót fogtak. Karácsony mögött felsorakoztak a tolvajok, a hazugok és az olimpiagyilkosok. Márki-Zaynak elment az esze, Cseh Katka abortuszra tarhált, még Merkel is megremegett. Forró és sűrű hetet hagytunk magunk mögött.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 17-23.)

2019.06.23.
Díjeső és sportsikerek, gyász a kulturális világban, Facebook tiltási hullám, Platini újra megúszta, Weber viszont bukni készül. Heti összefoglaló.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 10-16.)

2019.06.16.
Pünkösdhétfővel indult a hét, utána viszont megint pörögtek az események: kiemelték a Hableányt, a szégyenteljes úzvölgyi események még rosszabb fordulatot vettek, állatkínzó ölt az állatkertben, a baloldal pedig egyre jobban szétesik. Heti összefoglaló.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 3-9.)

2019.06.09.
Ez a hét sem zajlott eseménytelenül: továbbra is keresik a Hableány áldozatait, megemlékeztünk Trianonról, tovább dagadt a románok rasszista botránya és még Kálmán Olga is bejelentkezett a főpolgármesteri címre.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 27-június 2.)

Ragnar Volarus
2019.06.02.
A hét elején EP-választás, majd szerdán este a Hableány tragédiája. Újabb eseménydús hét áll mögöttünk.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 20-26.)

Pintér M. Lajos
2019.05.26.
Európa jövőt választ, felpörögtek a bevándorláspártiak, Orbán kijelölte a kontinens új geometriáját, May megfutamodott, borultak a Botka-bástyák, előbukkant Bangóné és már megint lebuktak a hazug balliberálisok. Sűrű hét volt, sok pörgős írással kínáltuk meg olvasóinkat. Mutatjuk a legérdekesebbeket!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 13-19.)

2019.05.19.
Trump-Orbán találkozó, ellenzéki vergődés, EP-időutazás, a Kövér László-ügy, Strache-botrány, Eurovíziós kiesés, kulturális mérföldkő és focisiker. Heti összefoglaló.

Ezeket a cikkeket olvastad már?