Blogolj!
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 25-31.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 25-31.)

2020.05.31. | Ragnar Volarus

Lecsengő járvány, eltűnő Jobbik, tüntetés a Deák téren, rendhagyó búcsú Csíksomlyón, forrongó Amerika és Blogstar születésnap is volt a héten.

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 18-24.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 18-24.)

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 11-17.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 11-17.)

Tovább

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (március 4-10.)

2019.03.10.
A politikai színtér nem maradt történések nélkül: az ellenzék még mindig magát járatja le, Orbán Viktor pedig Weberrel harcol. A kulturális életet több veszteség is érte a napokban, de szerencsére voltak hazai sikerek is. Heti összefoglaló.

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (február 25–március 3.)

Kecskés István
2019.03.03.
Oscar-díj átadással kezdődött a hét, ami aztán idióta magyar művészekkel, Soros balhékkal, furcsa nyugati eseményekkel és vállalhatatlan tévéműsorokkal folytatódott.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 18-24.)

Pintér M. Lajos
2019.02.24.
Az ellenzék hatalmas öngólokkal indította az Országgyűlés tavaszi ülésszakát, a szocialista hölgykoszorú helyesírási hibáival ellopta a show-t, de a balliberális főpolgármester-jelölt is újrakezdhetné az általánost. A románok közben a magyarellenesség mellett a hülyeséget is kimaxolták.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 11-17.)

2019.02.17.
Orbán Viktor évértékelőjétől volt hangos a belpolitikai színtér, amit az ellenzék sem hagyott szó nélkül. Külföldön Merkel egyre jobban csúszik lefelé, míg Salvini erősödik, Timmermans Magyarországra érkezett, a hazai sport- és kulturális életben sikerek, míg a közelgő Oscar-gála körül balhék vannak. Heti összefoglaló.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 4-10.)

2019.02.10.
A baloldal röhejes ámokfutása, a foci gyásza, a Liget (sz)épülése, olasz-francia ellentét és újabb hollywoodi balhé. Mozgalmas hét volt ez is.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (január 28. – február 3.)

Pintér M. Lajos
2019.02.03.
Nem halasztják el a Brexitet, a Fővárosi Törvényszék lepattintotta Ahmed H.-t, Gyurcsány Ferencről pedig messziről bűzlik, hogy kettős játékot folytat a rasszizmus ügyében. Végső búcsút vettünk Andy Vajnától, és megtudtuk, hogy visszakapja nevét a Magyar Nemzet.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (január 21-27.)

Pintér M. Lajos
2019.01.27.
A száz éve elhunyt költőóriásra, Ady Endrére emlékeztünk, és felidéztük a rendszerváltozás utáni Magyarország legbrutálisabb gyilkosságát. Megünnepeltük a magyar kultúra napját, és elsirattuk a honi kézilabdázást. Kiderítettük, hogy Gyurcsány is Blanka, és levadásztuk KariGerit.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (január 14-20.)

Pintér M. Lajos
2019.01.20.
Elbukott az országmegállító magyar forradalom és a Brexit-megállapodás. KariGeri darázsfészekbe nyúlt, Hadházy lyukas zoknival döntene rendszert, és bebizonyosodott: kettős mérce van érvényben idehaza, már ami a gecizést és a trágárkodást illeti. Tüzes hetet hagytunk magunk mögött!

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstarton (január 7–13.)

Kecskés István
2019.01.13.
Volt itt minden! Miniszterelnöki menü, „szrtájk” videó, kokárda, nácizás, Soros – szóval izgalmasan indult 2019.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (december 31-január 6.)

2019.01.06.
Az év első hetében sem unatkozhattunk, szilveszter után még mindig az Orbán-fóbia uralkodik egyeseknél, magyarellenesség a románoknál, és ezekben a napokban sem maradtunk tüntetés nélkül. Heti összefoglaló.

Ezeket a cikkeket olvastad már?