Blogolj!
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 11 - június 17.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 11 - június 17.)

2018.06.17. | Blogstar

Ez a hét sem múlt el izgalmak nélkül: Olaszország (végre) bekeményített a migrációval szemben, kiderült, hogy Szél Bernadett nem indul az MSZP elnöki posztjáért és még a 2018-as foci vb is kezdetét vette. …

Tovább
Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (június 4.-június 10.)

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (június 4.-június 10.)

Tovább
Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (május 28–június 3.)

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (május 28–június 3.)

Tovább

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (március 6–12.)

A hét nagy híre, hogy Brüsszel megadta a zöldjelzést Paks bővítésének. Szomorú tapasztalat, hogy már az orvosok is hazudnak migránsügyben. Írtunk arról, mi történt az EU-csúcson, s arról is, ki lehet Soros György tettestársa. Kiderült, a baloldal brutális megszorító intézkedéseket vezetett be.

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (február 27. – március 5.)

A héten is számos érdekes és örömteli hírrel szolgáltunk. Többek között szó volt Donald Trump Orbán Viktornak írt leveléről, a migránsproblémáról, de olvashattunk az LMP és Paks II ügyéről is. Emellett arról is beszámoltunk, hogy újabb magyar Oscar-díjjal gazdagodtunk.

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (február 20–26.)

2017.02.26.
Ez a hét leginkább arról szólt, hogy Budapest elveszítette az esélyét a 2024-es olimpia megrendezésének, hiszen a döntéshozók úgy határoztak, visszavonják a magyar pályázatot, mivel megszűnt a korábban azt övező nemzeti egység. Emellett nagy erővel készültünk az Oscarra, de természetesen Tibi atya és a Trollfoci sem volt rest.

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (február 6–12.)

Izgalmas hetünk volt. Évet értékelt a miniszterelnök, öngyilkosságot kísérelt meg a fekete ruhás nővér, Szigetvári Viktorról kimondta a bíróság, hogy bűnös, a németek időközben megbolondultak. A Liget Projekt bekerült a világ legjobbjai közé, a magyar gazdaság rekordott döntött és azt is megtudtuk, hogy korábban beszélgettek a "rusnya" nők sikretleneségéről is.

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (január 30–február 5.)

2017.02.05.
Ez a hét nem volt unalmas. Sok szó esett az OLAF-jelentésről, amely az utóbbi évtizedek legnagyobb baloldali korrupciós ügyére hívta fel a figyelmet és úgy tűnik Medgyessy Péter volt miniszterelnök nyakig sáros. Aztán folytatódott a Csíki Sör körüli botrány és még Gyurcsány Ferenc is évet értékelt, de Vona Gábor is adott témát.

Magyarországon az összes veronai áldozat – új információk a baleset körülményeiről

2017.02.04.
Ma délután hat járműből álló konvoj szállította haza a veronai buszbaleset 16 halálos áldozatának holttestét Budapestre. Eközben az olasz rendőrség újabb bizonyítékot hozott nyilvánosságra a balesettel kapcsolatosan.

Székely bál Budapesten

2017.02.01.
Immár negyedik alkalommal rendezik meg a Budapesti Székely Bált, amelyre várják a székelyek, a tiszteletbeli székelyek és a székelyeket tisztelők jelentkezését! Az esemény teljes bevételét határontúli magyar közösségeknek ajánlják fel.

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (január 23. - január 29.)

2017.01.29.
Szomorúan indult a hetünk, hiszen hétfőre gyásznapot rendelt el a miniszterelnök, az egész ország egy emberként emlékezett meg az elhunytakról. Miközben folyamatosan érkeznek haza a túlélők, egy Veronában élő magyar hölgy megható levelet írt a mentésben közreműködő olasz rendőrök, mentősök és tűzoltók számára. A sajnálatos tragédia vonatkozásában egyébként az Origo képes volt sikeresnek titulálni az eseményeket összefoglaló Tények különkiadást. Mi nem biztos, hogy ezt a szót használtuk volna.

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (január 16–22.)

2017.01.22.
Gyászol a nemzet, hiszen egy olaszországi autóbalesetben tizenhat fiatal honfitársunk hunyt el szombaton. Eközben a katolikus egyházat is nagy veszteség érte, hiszen elhunyt Placid atya. Külföldön Donald Trump beiktatása volt a fő téma, ráadásul Soros György is megszólalt.

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (január 9.- január 15.)

2017.01.15.
A héten is számos érdekes és szomorú hírrel szolgáltunk. Többek között szó volt Orbán Viktor határvadászok eskütételén mondott beszédéről, a migránsproblémáról, de olvashattunk Soros nagy pofáreséséről is. Emellett humor és a kultúra világából is csemegézhettünk.

Ezeket a cikkeket olvastad már?