678-ra nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon
Újabb hat, idős, krónikus beteg hunyt el, a halálos áldozatok száma immár 32 fő.
Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (november 19-25.)

Pintér M. Lajos
2018.11.25.
Egyre erősebb a Szeviép szaga: szorul a hurok Botka és Ujhelyi körül. Vonára még nem érett meg a magyar társadalom, a románok csúcsra járatják a magyarellenes provokációt, miközben Merkel és Macron romba döntené Európát. Pörgős hetünk volt!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (november 12-18.)

A Gyurcsány-párt irodái mellett Vágó István is szénné égett, miközben a komplett ellenzék nemi identitásra való tekintet nélkül hülyét csinált magából a Parlamentben. Megünnepeltük a magyar nyelvet és azt, hogy stratégiai együttműködést kötött az Orbán-kormány és a Tarlós-főváros.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (november 5–12.)

Kecskés István
2018.11.11.
Nem volt unalmas hét, köszönhetően Verhofstadtank és társainak.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (október 29. – november 4.)

Pintér M. Lajos
2018.11.04.
Megnyílt a gyönyörűen felújított Szépművészeti Múzeum, ezzel vége a másokat majmoló, kisszerű magyar kultúrpolitikának. Merkel bejelentette, hogy lelép, és csak romokat hagy maga után, a Soros-zsoldosok persze tovább támadják Orbán Viktort.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (október 22-28.)

Ragnar Volarus
2018.10.28.
Újabb mozgalmas hétnek érkeztünk a végére. Nemzeti ünnep, kincsek a Dunában, sportsikerek, levélbombák, szépség és stílus, Oscar esély, plusz néhány egyéb érdekesség.
Címkék: 2018

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (október 15-21.)

Pintér M. Lajos
2018.10.21.
Ünnepelt és a jövőt tervezte a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, Lázár János belegyalogolt a dohányzók és a libsik lelkébe, visítoznak a hajléktalanvédők, hülyét csinált magából az ellenzék, Kárpátalján tombol a magyarellenesség.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (október 8–14.)

Kecskés István
2018.10.14.
Volt itt minden! Jött ugye Recep Tayyip Erdogan elnök, amitől Gyurcsány kigyója a saját farkába mart, aztán Orbán Viktor mellett kiállt egy román, Kárpátalján és Erdélyben bajban vannak a magyarok. És ez csak a jéghegy csúcsa.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (október 1-7.)

2018.10.07.
Ezen a héten sem volt idő unatkozni: Botka embereit megcsapta a börtön szele, a Jobbik darabokban, Macron pedig újabb "gyönyörű" cimborákra tett szert. Szerencsére azért olyan dolgoknak is örülhettünk, mint az első magyar MOB edzői életműdíj, vagy hogy érkezik a Bud Spencer film.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (szeptember 24-30.)

Dorogi László
2018.09.30.
Telnek-múlnak a napok, ismét eltelt egy újabb hét, itt az ideje hát, hogy felelevenítsük mi is történt. Volt itt gyalázkodás, Demszky-visszatérés, de a vásárhelyi liberálisok is hallattak magukról. Mondjuk erről szívesen lemondtunk volna.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (szeptember 17-23.)

Pintér M. Lajos
2018.09.23.
A feledhetetlen Sinkovits Imrére emlékeztünk, miközben érdeklődés hiányában megint elmaradt a kormánybuktatás, Márki-Zay Péter Lázár János haláláról ábrándozott, és megnyílt a Millenáris Startup Campus. Heti összefoglaló!

Ezeket a cikkeket olvastad már?