Blogolj!
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (március 5-11.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (március 5-11.)

2018.03.11. | Tóth Marcell

A kormány újabb, sokakat pozitívan érintő intézkedéseket hozott, miközben az ellenzék több szereplője a fejét vakarhatja saját bajai miatt. Hiába ért véget Hódmezővásárhelyen a választás, Márki-Zay Péter a városházán, Lázár …

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 26- március 4.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 26- március 4.)

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 19-25.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 19-25.)

Tovább

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (December 19. – December 25.)

Karácsony köszöntés

2016.12.24.
Egy kedves olvasónk óvodás kisfiának versével köszöntjük minden olvasónkat!
Áldott békés karácsonyt kívánunk a szeretet nevében!
Címkék: 2016, karácsony

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (December 12. – December 18.)

2016.12.18.
A héten szó volt a magyar szélsőjobb és a baloldal nagy egymásra találásáról, Botka László kedvenc időtöltéséről, de emellett téma volt még Európa jövője, Orbán Viktor politikai elismerései és Donald Trump is. De hála istennek nem csak politikáról szól az élet, így humorból és kultúrából is egyaránt volt részünk az elmúlt napokban.

Ki volt az év embere 2016-ban a Blogstaron?

Sokan pályázhatnak az "Év embere" kitüntető címre. Lehetne Orbán Viktor, aki komoly küzdelmet vívott az EU-val és a hazai képviselőivel. Vagy éppen Lázár János, aki sok csatát megnyert és állta az újságírói kérdéscunamit is. Esetleg Gyurcsány Ferenc, akiről 2016-ban nem derült ki új hazugság. Netán a három olimpiai bajnoki címet nyerő Hosszú Katinka az úszók szabadságharcosa. Döntse el ön, hogy ki alakította a legnagyobbat idén!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. december 5. – december 11.)

Full Moon
2016.12.11.
Hála a jó égnek nem telnek unalmasan a hetek, bőven akadnak hírek, de ez a - mindjárt hátunk mögött hagyott - hét hatalmas hírcunamival indult.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (november 28–december 4.)

Gyárfás Tamás volt a hetünk főszereplője. Először csak érintőlegesen, amikor egy műpénisz nevű kabalája lett a jövő évi vizes vébének, aztán lemondott, majd kiderült, hogy mégsem. Romániával is volt baj a héten, miközben az Egyesült Államokban is zajlik az élet. A nyugdíjasok meg kapnak egy kis karácsonyi ajándékot és beindult a karácsonyi könyvpiac is.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (november 21–27.)

2016.11.27.
Ennek a hétnek három fő eseménye volt: még mindig fókuszban van az amerikai elnökválasztás, de a közérdeklődés szempontjából már a hazai úszóügy is felzárkózott a világpolitika mellé és Paks II-ről is sok szó esett.

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (november 14. – november 20.)

2016.11.20.
A hét egyik központi témája Gyárfás Tamás volt és a körülötte kialakult botrány, emellett szó volt még arról a helyzetről, amit Donald Trump teremtett azzal, hogy megnyerte az amerikai elnökválasztást, továbbá újabb nagyon tanulságos írások születtek a menekültválság ügyében, aminek köszönhetően most már talán azok is elhiszik, hogy ez így nincs rendben, akik eddig tartózkodtak a témától.

Egy éve csapott le Párizsra a terror

2016.11.13.
Egy esztendővel ezelőtt lövések dördültek és bombák robbantak a párizsi éjszakában. Akkor még szóba sem kerülhetett, hogy illegális bevándorlók hajtották végre a cselekményeket, ám később kiderült, hogy az elkövetők egy része még Budapesten is járt, sőt napokat töltött el a fővárosunkban, s talán itt készítették elő a párizsi, majd a brüsszeli terrort.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (november 7–13.)

2016.11.13.
Ennek a hétnek több főszereplője volt: leginkább az amerikai elnökválasztás, vagyis Donald Trump és a csúnyán elbukó Hillary Clinton volt középpontban, de sokat szerepelt Orbán Viktor miniszterelnök és Vona Gábor is a Jobbik elnöke is, aki még a nemi identitása kapcsán is sajtótájékoztatót tartott.

Ezeket a cikkeket olvastad már?