Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (november 18-24.)

2019.11.24.
Az ellenzék folyamatos mocskolódása, a főváros lezüllesztése, a Wales-Magyarország meccs, a Katona, Gothár és a zaklatási botrány, nemzetközi díjak és a Joker menetelése heti összefoglalónkban.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (november 4-10.)

2019.11.10.
Rendesen zajlottak az események az elmúlt héten: Borkai Zsolt lemondott a polgármesteri tisztségéről, amit még egy óvszeres botrány is követett Győrben, emellett pedig még Karácsony Gergely és Czeglédy Csaba húzásaitól is hangos volt a hazai közélet.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (október 28-november 3.)

2019.11.03.
Mindenképp egy mozgalmas héten vagyunk túl, hiszen olyan események zajlottak az elmúlt napokban, mint Vlagyimir Putyin Magyarországi látogatása, Vona Gábor Jobbikból való kilépése, vagy a hazai sztáratléták szembeszállása Karácsony Gergellyel.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (október 21-27.)

2019.10.27.
Parlamenti balhé, nemzeti ünnep, a románok sorozatos botrányai, óraátállítás és megdöbbentő abortusztörvény heti összefoglalónkban.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (október 14-20.)

2019.10.20.
A választás utózöngéje, karácsonyi Budapest, Borkai lemondása, mohácsi balhé, Tarlós búcsúja heti összefoglalónkban.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (szeptember 23-29.)

2019.09.29.
Hazai sportsikerek, állati bajnokok, kellemetlen ellenzéki lebőgés, Karácsony alkalmatlansága, Placido Domingo zaklatási botránya, Trócsányi összeférhetetlensége és egy sikeres összefogás heti összefoglalónkban.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (szeptember 16-22.)

2019.09.22.
Ez a hét sem telt el eseménytelenül: Molnár Piroska lebolondozta Kövér Lászlót, Tarlós István masszívan vezeti a főpolgármester-jelöltek listáját, Orbán Viktort pedig állva ünnepelték Olaszországban. Emellett sport és kultúra fronton is remekeltünk, ugyanis két világbajnoki címet is behúzhattunk az elmúlt héten, valamint az is kiderült, hogy a Nemzetközi Emmy-díj történetében először jelöltek magyar színésznőt és filmet is a rangos elismerésre.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (augusztus 19-25.)

Pintér M. Lajos
2019.08.25.
Angela Merkel padlóra küldte a honi balliberális ellenzéket, Conte miniszterelnök lemondásával csúcsra járt az olasz kormányválság, Márki-Zay Péter pedig – Bangónéval szoros versenyt vívva – bebizonyította, ő a legaljasabb politikus Magyarországon.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (augusztus 12-18.)

Pintér M. Lajos
2019.08.18.
Gyurcsány a hülyeséget, Tusup a gerinctelenséget járatta csúcsra, miközben Kövér László helyre tette a magyargyűlölő szomszédainkat. Újra gyilkolt egy Facebook-élőző román sofőr, a Liverpool pedig elhódította az Európai Szuperkupát.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 29-augusztus 4.)

Dorogi László
2019.08.04.
A nyár utolsó hónapjába fordultunk és ezúttal sem maradtunk meghökkentő, érdekes, vagy éppen különös események nélkül. Lássuk mi történt ezen a héten!

Ezeket a cikkeket olvastad már?