Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (szeptember 24-30.)

Dorogi László
2018.09.30.
Telnek-múlnak a napok, ismét eltelt egy újabb hét, itt az ideje hát, hogy felelevenítsük mi is történt. Volt itt gyalázkodás, Demszky-visszatérés, de a vásárhelyi liberálisok is hallattak magukról. Mondjuk erről szívesen lemondtunk volna.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (szeptember 17-23.)

Pintér M. Lajos
2018.09.23.
A feledhetetlen Sinkovits Imrére emlékeztünk, miközben érdeklődés hiányában megint elmaradt a kormánybuktatás, Márki-Zay Péter Lázár János haláláról ábrándozott, és megnyílt a Millenáris Startup Campus. Heti összefoglaló!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (szeptember 10-16.)

2018.09.16.
Ez a hét sem volt izgalmaktól mentes: forrtak az indulatok itthon és külföldön egyaránt. A Sargentini-jelentéstől volt hangos a sajtó és az EP, itthon egy afgán támadott meg egy fiatal lányt, Badacsonyban pedig elszabadult a pokol.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (augusztus 20-26.)

Dorogi László
2018.08.26.
Újabb mozgalmas hétnek érkeztünk a végére, kezdésként megünnepeltük Magyarország születésnapját, de történt még egy s más érdekesség. Fussuk is át gyorsan!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (augusztus 6-12.)

2018.08.12.
Elhunyt Kerényi Imre, újra előkerült a gender téma, Puzsér Róbert nagyratörő terveket dédelget, Vona Gábor szakmát váltott, úszóink viszont mindenkit leköröztek az Európa-bajnokságon. Heti összefoglaló.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 30. – augusztus 5.)

2018.08.05.
Eltelt újabb egy hét, és ezúttal sem maradtunk sztorik nélkül. Sikeres tüdőátültetésen esett át Niki Lauda, a Népszava igazságosnak tartja a trianoni döntést, de arról is beszámoltunk, hogy a Real Madrid legyőzte a Ronaldot még mindig nélkülöző Juventust. Lássuk, mi történt az elmúlt hét napban!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 23. - július 29.)

Dorogi László
2018.07.29.
Európában tombol a hőség, egyre nő a migrációs nyomás Spanyolországban, Orbán Viktor beszédet tartott a tusnádfürdői szabadegyetemen, szóval nagyon sűrű hetünk volt ismét.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 16. - július 22.)

Dorogi László
2018.07.22.
A nagy találkozások hete volt ez, Orbán Viktor az izraeli miniszterelnökhöz látogatott, Donald Trump Valgyimir Putyinnal diskurált, miközben a franciák szétverték vb-győzelmi mámorukban liberális országukat. Ismét izgalmas napokon vagyunk túl.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 9. - július 15.)

Dorogi László
2018.07.15.
Eltelt újabb egy hét, és ezúttal sem maradtunk sztorik nélkül. Megmenekültek a barlangban ragadt thaiföldi gyerekek, az EU-főnök kissé megrogyott, de a prímet a foci és a horvátok vitték. Lássuk, mi történt az elmúlt hét napban!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 2 - július 8.)

Dorogi László
2018.07.08.
Tetőfokára hágott a meleglobbi Európában, amelynek egyre inkább úgy tűnik, elege van a migránsokból. Budapestet bomba tartotta izgalomban, de történt még egy s más a héten.

Ezeket a cikkeket olvastad már?