Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (december 17-23.)

Pintér M. Lajos
2018.12.23.
A komplett bohócellenzék benne volt a tévében, az MTVA-s viccforradalom felrobbantotta az internetet. Megszületett az újabb Bukás-paródia, mozgalom indult Kunhalmi ajtóbemutatója és Hadházy pókemberkedése kapcsán, Varju kimaxolta az egészségügyi csodát, Bangóné kurvára szétégett.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (december 10-16.)

2018.12.16.
Ez a hét sem telt el indulatok és emlékezetes események nélkül. Az elmúlt pár nap leginkább a parlamenti balhékról, a dühös ellenzékről és a tüntetésekről szólt. Heti összefoglaló.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (december 3-9.)

2018.12.09.
Ez a hét sem telt el izgalmak nélkül. Párizs lángokban, kiderült, ki lesz Merkel utódja Németországban, a CEU költözik Bécse, tüntetések, lemondások és nemzetközi sikerek itthon. Heti összefoglaló.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (november 26. – december 2.)

Pintér M. Lajos
2018.12.02.
Keresztre feszítettük a románok gúnycentenáriumát és az igazságszolgáltatás selejtjeit. Bemutattuk, mivel mérgez a balliberális szennymédia, miközben kussol a kis kedvencek antiszemita tombolásáról. Köszöntöttük az akciólegendát, és nagyinterjúkban elemeztük a magyar gazdasági életet.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (november 19-25.)

Pintér M. Lajos
2018.11.25.
Egyre erősebb a Szeviép szaga: szorul a hurok Botka és Ujhelyi körül. Vonára még nem érett meg a magyar társadalom, a románok csúcsra járatják a magyarellenes provokációt, miközben Merkel és Macron romba döntené Európát. Pörgős hetünk volt!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (november 12-18.)

A Gyurcsány-párt irodái mellett Vágó István is szénné égett, miközben a komplett ellenzék nemi identitásra való tekintet nélkül hülyét csinált magából a Parlamentben. Megünnepeltük a magyar nyelvet és azt, hogy stratégiai együttműködést kötött az Orbán-kormány és a Tarlós-főváros.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (október 15-21.)

Pintér M. Lajos
2018.10.21.
Ünnepelt és a jövőt tervezte a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, Lázár János belegyalogolt a dohányzók és a libsik lelkébe, visítoznak a hajléktalanvédők, hülyét csinált magából az ellenzék, Kárpátalján tombol a magyarellenesség.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (október 1-7.)

2018.10.07.
Ezen a héten sem volt idő unatkozni: Botka embereit megcsapta a börtön szele, a Jobbik darabokban, Macron pedig újabb "gyönyörű" cimborákra tett szert. Szerencsére azért olyan dolgoknak is örülhettünk, mint az első magyar MOB edzői életműdíj, vagy hogy érkezik a Bud Spencer film.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (szeptember 17-23.)

Pintér M. Lajos
2018.09.23.
A feledhetetlen Sinkovits Imrére emlékeztünk, miközben érdeklődés hiányában megint elmaradt a kormánybuktatás, Márki-Zay Péter Lázár János haláláról ábrándozott, és megnyílt a Millenáris Startup Campus. Heti összefoglaló!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (szeptember 10-16.)

2018.09.16.
Ez a hét sem volt izgalmaktól mentes: forrtak az indulatok itthon és külföldön egyaránt. A Sargentini-jelentéstől volt hangos a sajtó és az EP, itthon egy afgán támadott meg egy fiatal lányt, Badacsonyban pedig elszabadult a pokol.

Ezeket a cikkeket olvastad már?