Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 17-23.)

2020.02.23.
Hadházy hisztivonata, Gyurcsány csapatának terebélyesedése, ellenzéki tévképzetek, Székelyföld megmentése és hazai sikerek heti összefoglalónkban.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 3-9.)

2020.02.09.
Ellenzéki szánalomparádé, román szégyenmenet, Hosszú Katinka sikerei, a koronavírus terjedése, a migránsok hőbörgése a Nemzeti Alaptanterv körüli balhé és a Liget (sz)épülése heti összefoglalónkban.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (december 30. - január 5.)

2020.01.05.
Azt gondolhattuk volna, hogy 2019 utolsó és 2020 első napjai még nem hoznak sok izgalmat, de nagyon nem így történt. Salvini még a börtönt is vállalná hazája megvédéséért. E mellett még USA-Irán konfliktus, szilveszteri robbantgatások, kőbányai horror, migrációs probléma és gazdasági fejlődés heti összefoglalónkban.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (december 23-29.)

Pintér M. Lajos
2019.12.29.
Fegyőr megpróbálta megtrollkodni a karácsonyt, de beletörött a bicskája. A ballib haverok nem engedték el Gréczy micsodáját, avagy védegetik a mundér bukott becsületét. Hosszú Katinka lenyomta C. Ronaldót. Az ünnepben sem lazsáltunk, pörgős héten vagyunk túl!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (december 16-22.)

2019.12.22.
Az év vége általában nyugalmat szokott hozni, de ezen a héten igazán pörögtek az események: filmes- és sportsiker, gyász, Nagy Ervin-balhé, Gréczy szexbotránya és a Brexit voltak a középpontban. Heti összefoglaló.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (december 2-8.)

2019.12.08.
Megérkezett a tél, az első hó, érmekben úszik a magyar úszócsapat, horror egy győri iskolában, díjeső, nagy zűr Kínába, megjelent az Angyal Ügyvédje és a Gothár-ügy utózöngéje heti összefoglalónkban.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (november 25 - december 1.)

Karácsony Gergely harca az atlétikai vb ellen, magyar siker a nemzetközi filmes porondon, fájdalmas veszteségek, támadások Európában és a Gothár-ügy nagy kérdései heti összefoglalónkban.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (november 18-24.)

2019.11.24.
Az ellenzék folyamatos mocskolódása, a főváros lezüllesztése, a Wales-Magyarország meccs, a Katona, Gothár és a zaklatási botrány, nemzetközi díjak és a Joker menetelése heti összefoglalónkban.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (november 4-10.)

2019.11.10.
Rendesen zajlottak az események az elmúlt héten: Borkai Zsolt lemondott a polgármesteri tisztségéről, amit még egy óvszeres botrány is követett Győrben, emellett pedig még Karácsony Gergely és Czeglédy Csaba húzásaitól is hangos volt a hazai közélet.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (október 28-november 3.)

2019.11.03.
Mindenképp egy mozgalmas héten vagyunk túl, hiszen olyan események zajlottak az elmúlt napokban, mint Vlagyimir Putyin Magyarországi látogatása, Vona Gábor Jobbikból való kilépése, vagy a hazai sztáratléták szembeszállása Karácsony Gergellyel.

Ezeket a cikkeket olvastad már?