Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (október 21-27.)

2019.10.27.
Parlamenti balhé, nemzeti ünnep, a románok sorozatos botrányai, óraátállítás és megdöbbentő abortusztörvény heti összefoglalónkban.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (október 14-20.)

2019.10.20.
A választás utózöngéje, karácsonyi Budapest, Borkai lemondása, mohácsi balhé, Tarlós búcsúja heti összefoglalónkban.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (szeptember 23-29.)

2019.09.29.
Hazai sportsikerek, állati bajnokok, kellemetlen ellenzéki lebőgés, Karácsony alkalmatlansága, Placido Domingo zaklatási botránya, Trócsányi összeférhetetlensége és egy sikeres összefogás heti összefoglalónkban.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (szeptember 16-22.)

2019.09.22.
Ez a hét sem telt el eseménytelenül: Molnár Piroska lebolondozta Kövér Lászlót, Tarlós István masszívan vezeti a főpolgármester-jelöltek listáját, Orbán Viktort pedig állva ünnepelték Olaszországban. Emellett sport és kultúra fronton is remekeltünk, ugyanis két világbajnoki címet is behúzhattunk az elmúlt héten, valamint az is kiderült, hogy a Nemzetközi Emmy-díj történetében először jelöltek magyar színésznőt és filmet is a rangos elismerésre.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (augusztus 19-25.)

Pintér M. Lajos
2019.08.25.
Angela Merkel padlóra küldte a honi balliberális ellenzéket, Conte miniszterelnök lemondásával csúcsra járt az olasz kormányválság, Márki-Zay Péter pedig – Bangónéval szoros versenyt vívva – bebizonyította, ő a legaljasabb politikus Magyarországon.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (augusztus 12-18.)

Pintér M. Lajos
2019.08.18.
Gyurcsány a hülyeséget, Tusup a gerinctelenséget járatta csúcsra, miközben Kövér László helyre tette a magyargyűlölő szomszédainkat. Újra gyilkolt egy Facebook-élőző román sofőr, a Liverpool pedig elhódította az Európai Szuperkupát.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 8-14.)

Pintér M. Lajos
2019.07.14.
Gyurcsány tornacipővel égette magát szénné, Kunhalmit újfent térdre kényszerítette a magyar nyelv, Vadai pedig vélhetően megbolondult. Merkel remegése mellett a Pride utóélete vitte a prímet a héten, de már az első Kőfesztre is hangoltunk!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 1-7.)

2019.07.07.
Újabb mozgalmas hetet tudhatunk magunk mögött: zajlottak az események az EU-csúcson, kiderült, hogy kik lesznek az ellenzék jelöltjei Budapesten az önkormányzati választáson, és még egy nyílt levelet is olvashattuk Lázár Jánostól. Emellett pedig, - ahogy azt megszokhattuk - a sport és a kultúra világában is zajlottak az események.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 24-30.)

Pintér M. Lajos
2019.06.30.
Kálmán Olga elhasalt, vele együtt Gyurcsányék is padlót fogtak. Karácsony mögött felsorakoztak a tolvajok, a hazugok és az olimpiagyilkosok. Márki-Zaynak elment az esze, Cseh Katka abortuszra tarhált, még Merkel is megremegett. Forró és sűrű hetet hagytunk magunk mögött.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 17-23.)

2019.06.23.
Díjeső és sportsikerek, gyász a kulturális világban, Facebook tiltási hullám, Platini újra megúszta, Weber viszont bukni készül. Heti összefoglaló.

Ezeket a cikkeket olvastad már?