Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 3-9.)

2019.06.09.
Ez a hét sem zajlott eseménytelenül: továbbra is keresik a Hableány áldozatait, megemlékeztünk Trianonról, tovább dagadt a románok rasszista botránya és még Kálmán Olga is bejelentkezett a főpolgármesteri címre.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 20-26.)

Pintér M. Lajos
2019.05.26.
Európa jövőt választ, felpörögtek a bevándorláspártiak, Orbán kijelölte a kontinens új geometriáját, May megfutamodott, borultak a Botka-bástyák, előbukkant Bangóné és már megint lebuktak a hazug balliberálisok. Sűrű hét volt, sok pörgős írással kínáltuk meg olvasóinkat. Mutatjuk a legérdekesebbeket!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 13-19.)

2019.05.19.
Trump-Orbán találkozó, ellenzéki vergődés, EP-időutazás, a Kövér László-ügy, Strache-botrány, Eurovíziós kiesés, kulturális mérföldkő és focisiker. Heti összefoglaló.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 6-12.)

2019.05.12.
Újabb mozgalmas hét áll mögöttünk: egyre jobban fokozódik az EP-választás körüli kampány, havazott az Északi-középhegységben, megszületett az új royal baby, valamint világsztárok járják Budapest utcáit.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (április 8-14.)

Pintér M. Lajos
2019.04.14.
Puzsér szétrúgta az összefogást, Gyurcsányné pörgette nemzetellenes kampányát, Tóth Bertalan börtönnel riogatott, Fegyőr mindenkit elárult. A magyar himnuszt az eszetlen gyűlölködés sem tudta legyőzni. Gyönyörű sport- és kulturális sikerekkel hangoltunk a húsvétra.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (március 18-24.)

Pintér M. Lajos
2019.03.24.
Orbán Viktor megtáncoltatta az Európai Néppártot, majd helyretette a nyugat-európai balliberális soft power-t. Hollandiában gyilkolt az iszlám terrorizmus, közben a kalifátust kivégezték, és tovább maszatoltak a Brexit körül. Nemzeti tizenegyünk pedig focileckét kapott a Felvidéken.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (március 11-17.)

2019.03.17.
Weber látogatása, a baloldal Orbánfóbiája, kegyetlen terrortámadás Új-Zélandon, a Forma 1 dübörgése, a Brexit huzavonája, nemzeti ünnep és állami elismerések átadása. Sűrű volt ez a hét is.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (március 4-10.)

2019.03.10.
A politikai színtér nem maradt történések nélkül: az ellenzék még mindig magát járatja le, Orbán Viktor pedig Weberrel harcol. A kulturális életet több veszteség is érte a napokban, de szerencsére voltak hazai sikerek is. Heti összefoglaló.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 18-24.)

Pintér M. Lajos
2019.02.24.
Az ellenzék hatalmas öngólokkal indította az Országgyűlés tavaszi ülésszakát, a szocialista hölgykoszorú helyesírási hibáival ellopta a show-t, de a balliberális főpolgármester-jelölt is újrakezdhetné az általánost. A románok közben a magyarellenesség mellett a hülyeséget is kimaxolták.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (február 11-17.)

2019.02.17.
Orbán Viktor évértékelőjétől volt hangos a belpolitikai színtér, amit az ellenzék sem hagyott szó nélkül. Külföldön Merkel egyre jobban csúszik lefelé, míg Salvini erősödik, Timmermans Magyarországra érkezett, a hazai sport- és kulturális életben sikerek, míg a közelgő Oscar-gála körül balhék vannak. Heti összefoglaló.

Ezeket a cikkeket olvastad már?