Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (szeptember 11- szeptember 17)

2017.09.17.
Ez a hét sem telt el indulatok nélkül. A migránskérdés még mindig napirenden van, de mindenki különböző válaszokat ad rá, míg a támadások és a bevándorlók száma csak egyre nő.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 19-25)

2017.06.25.
Bár az iskolában beköszöntött a vakáció, nincs nyári szünet sem itthon, sem a nagyvilágban. Migránsügyek itt és ott. És sajnos az iskiderült, hogy nem csak merényettel tudnak gyilkolni a beözönlők. A Jobbik hétről hétre alúlmúlja magát, akárcsak az MSZP.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 29. – június 4.)

Full Moon
2017.06.04.
Eseménydús, de sajnos szomorúan végződő hét áll mögöttünk. Elkezdődőtt az összmagyarság egyik legszívmelengetőbb találkozója, a Csiksomlyói búcsú, gazdára talált a Bajnokok ligájának serlege, de a tegnap éjszakai merényletek Londonban ismételten beárnyékoltak mindent.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (április 10-16.)

2017.04.16.
A hét eleje még a múlt vasárnapi egyiptomi kettős robbantástól volt hangos, de hamar átterelődött a figyelem a hazai eseményekre, hiszen itthon is volt történés bőven.

Óriási robbanás rázta meg Ankarát – 34-en meghaltak

Bedöntheti az iszlám terrorizmus a világ turizmusát?

2016.01.14.
Ma reggel is terrorra ébredtünk: kézigránátos merényletek, tűzharc, halottak Indonézia fővárosában. Két napja Törökországban csaptak le. Tavaly Párizsban, Észak-Afrikában, az Egyesült Államokban... Képesek lesznek az iszlám terroristák bedönteni a világ turizmusát? A Blogstar elemzése.

Terror és káosz Párizsban (Folyamatosan frissül)

2015.11.13.
Az Európai Unió fővárosában rendőrök százai hajszolják a terroristákat. Köszönjük szépen Junckernek, Merkelnek és a több szerencsétlennek.

Ezeket a cikkeket olvastad már?